Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yusef Muldiyana


FBS

Sutradara/actor/penulis Lakon Teater.
Aktif di teater ti tahun 1972 dugi ka danget ieu

Fikmin Karya Yusef Muldiyana (279 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 02-02-2015 LЀho SagedЀ Dulang 0 148 1.055
2. 15-12-2014 Dongeng Di Pajaratan 0 93 668
3. 22-09-2013 Juma’ah Ka Sawelas 0 111 981
4. 08-09-2013 Lalakon Sodikin Jeung Munaroh ( Adegan 8 ) 0 150 1.202
5. 07-09-2013 Lalakon Sodikin Jeung Munaroh (adegan 7) 0 150 1.275
6. 05-09-2013 Lalakon Sodikin Jeung Munaroh (adegan 6) 0 150 1.421
7. 04-09-2013 Lalakon Odin & Unah (adegan 5) 0 150 1.392
8. 03-09-2013 Lalakon Odin & Unah (adegan 4) 0 150 1.451
9. 02-09-2013 Lalakon Odin & Unah (adegan 3) 0 150 1.264
10. 01-09-2013 Lalakon Odin & Unah (adegan 2) 0 150 1.373
11. 31-08-2013 Lalakon Odin & Unah ( Adegan 1 ) 0 150 1.426
12. 30-08-2013 Rusmiati Jeung Kohar 0 50 463
13. 28-08-2013 Moal Katempo Ku Anjeun 0 150 1.256
14. 27-08-2013 Ernita Shn Account Facebookna Aya KÉnÉh 0 150 1.288
15. 25-08-2013 Mitoha Ngajual Imah 0 150 1.133
16. 23-08-2013 PÉpÉling Teu Éling 0 150 1.074
17. 22-08-2013 Duriat Mawa Khianat 0 150 1.115
18. 20-08-2013 OlÉh Jeung Omah 0 147
Petingan
1.142
19. 22-06-2013 Ngimpi Euy Ngimpi 0 148
Petingan
1.054
20. 17-06-2013 Sidang Pangripuhna 0 148 1.084
21. 14-06-2013 Nu Reuneuh Di Kampung Bikang 0 148 1.183
22. 13-06-2013 Hulu! Hulu! Hulu! 0 144
Petingan
1.043
23. 12-06-2013 Téténjoan 0 144 1.098
24. 10-06-2013 Kampung Mabok 0 148 1.132
25. 15-01-2013 Badung 10 134 886
26. 14-10-2012 Kaduhung Ngahontal Langit, Euy 0 143
Petingan
1.135
27. 24-09-2012 Kapentang Ku Jamparing Asih 0 150
Petingan
1.168
28. 18-09-2012 Kapentrang Asmara 0 150
Petingan
1.198
29. 14-09-2012 Sangkuriang & Purbasari Di Bulan 0 148
Petingan
1.202
30. 26-08-2012 Sakinah 0 144 1.058