Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Hadzy Dkc


FBS

Hadzy Dklc Propitious

Fikmin Karya Hadzy Dkc (51 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 01-05-2012 Cita Cita 2 20 88
2. 09-04-2012 Syncopasy 2 66 442
3. 29-03-2012 Pasini Vs Bbm 0 28 160
4. 29-03-2012 Genit 16 27 161
5. 27-03-2012 Paur 0 75 470
6. 14-03-2012 Ka 46 4 22 125
7. 14-03-2012 Subayu 0 77 505
8. 13-03-2012 Ka 45 12 27 132
9. 11-03-2012 Ceuk Paribasa 16 77 515
10. 10-03-2012 Parawan Ting Tong 1 112 690
11. 09-03-2012 Bal Sa 4 89 533
12. 08-03-2012 Merdeka 0 21 93
13. 08-03-2012 Lamunan 0 57 328
14. 06-03-2012 Ka 44 5 11 70
15. 24-02-2012 Ka 41 2 14 85
16. 23-02-2012 Ka 40 4 59 379
17. 31-12-2011 Ka 39 0 39 273
18. 30-12-2011 Pasea 7 74 532
19. 30-12-2011 Pasea 0 74 532
20. 26-12-2011 Sinterklas Mang-mang 0 106 803
21. 23-12-2011 Ka 32 4 8 72
22. 23-12-2011 Ka 31 4 14 109
23. 21-12-2011 Togel 0 117 637
24. 14-12-2011 Rajapati 6 87 654
25. 11-12-2011 Diajar Ngaji 2 51 303
26. 11-12-2011 Sobat Bareto 13 51 400
27. 09-12-2011 Di Toko 3 29 233
28. 07-12-2011 Ati-ati 0 39 274
29. 02-12-2011 Ka26 3 16 107
30. 30-11-2011 Ka23 7 9 51