Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dadah Hidayat


FBS

Sadidinten ngawulang di SMPN 1 Kota Sukabumi ladang nyuprih elmu ti IKIP Bandung

Fikmin Karya Dadah Hidayat (454 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 29-07-2015 Nu Nyaba Ka SabÉhditueun Awak 0 143 1.093
2. 28-07-2015 BÉntang Subang Mulang Ka Langit Sarakan 0 122 957
3. 27-07-2015 BÉntang Subang Di Langit Taiwan 0 119 803
4. 19-07-2015 Carita Ngacambling 0 116 881
5. 18-07-2015 Lebaran 0 143 1.061
6. 04-02-2015 Teu Pira 0 150 1.149
7. 12-12-2014 Rodi 0 135 1.019
8. 11-12-2014 Élmu 0 149 1.063
9. 09-12-2014 Aya Jalan Komo Meuntas 0 141 1.024
10. 07-12-2014 Antara Beurang Jeung Peuting 0 141 1.044
11. 06-12-2014 Long Time 0 112 836
12. 01-12-2014 Janari Jeung Mang Bohim 0 135 1.043
13. 01-12-2014 Janari Jeung Mang Bohim 0 134 1.038
14. 24-11-2014 Yunus 0 98 788
15. 23-11-2014 Malati Jeung Sariak Layung 0 133 979
16. 07-10-2014 Langit SorÉ 0 121
Petingan
941
17. 30-09-2014 Cipanon Layung Kasurupnakeun 0 133 949
18. 22-09-2014 Nu Salah Papatah 0 148 1.032
19. 13-09-2014 Mang Haji 0 145 1.085
20. 11-09-2014 Masigit Asih 0 147
Petingan
1.071
21. 09-09-2014 Panineungan Keur Mimin 0 135 975
22. 08-09-2014 Japati 0 119
Petingan
889
23. 07-09-2014 Luhung Gunung Ku Jukutna 0 126 975
24. 04-09-2014 Harepan Anyar 0 120
Petingan
937
25. 04-09-2014 Carita Sora 0 118 883
26. 19-08-2014 Korsi Panimu 0 143
Petingan
1.072
27. 12-08-2014 HarÉwos Bulan Agustus 0 124 984
28. 04-08-2014 Al-ashri 0 134 1.074
29. 03-08-2014 Baju Lebaran 0 146 1.037
30. 27-07-2014 Cacap 0 122
Petingan
958