Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dana Sudiawiguna


FBS

Dana sudiawiguna. Ngiring aub dina raraga ngamunulé basa indung

Fikmin Karya Dana Sudiawiguna (50 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 08-04-2015 Pager Kawat Sisi Balong 0 98 747
2. 03-03-2015 Basa Ngaliwat Lebah Congkang 0 135 1.026
3. 13-02-2015 Ngala Belut 0 136 1.065
4. 11-02-2015 Sanés Turutaneun 0 113 776
5. 06-02-2015 Moal Deui-deui 0 78 586
6. 09-01-2015 Usum Dibuat 0 113 825
7. 07-01-2015 Peuting Harita 0 103 694
8. 31-12-2014 Layung Panungtung 0 93 678
9. 26-12-2014 Nu Ditampiling 0 143 1.046
10. 03-12-2014 Kembang Sapatu 0 129 912
11. 05-11-2014 Nu Ngajurahroh 0 128 995
12. 28-10-2014 Teu Ngarti 0 134 949
13. 22-10-2014 Gerentes Nu Jadi Kolot 0 141 943
14. 21-10-2014 Carita Si Udin 0 111 876
15. 18-10-2014 Wanci Duha 0 99 686
16. 13-10-2014 Imah Panggung Sisi Kampung 0 123 906
17. 07-10-2014 Pager Kasebelan 0 104 800
18. 03-10-2014 Basa Paadu Teuteup 0 92 697
19. 25-09-2014 Kukulutus 0 79 554
20. 06-09-2014 Wirang 0 91 645
21. 02-09-2014 Soak 0 76 602
22. 29-08-2014 Nyaba 0 154 1.082
23. 15-08-2014 Lalakon Agustusan 0 130 1.011
24. 06-08-2014 Lalakon Ménwa 0 119 878
25. 02-08-2014 Méjikom 0 124 877
26. 05-07-2014 Napsu Kapegung 0 85 646
27. 25-06-2014 Hémeng 0 129 900
28. 19-06-2014 Jibrut 0 114 884
29. 17-06-2014 Aya Naon, Mang? 0 72 502
30. 14-06-2014 Deudeuh Teuing 0 102 795