Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nyai Endit


FBS

Mung saukur nini-nini nu seneng kutrat-kotrét dongéng.

Fikmin Karya Nyai Endit (142 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 28-08-2014 Mamah 0 152 1.147
2. 01-09-2013 Ngagugat Nasib 0 149 1.079
3. 07-08-2013 Laéla 0 151
Petingan
1.195
4. 04-08-2013 Statsion Ciamis Panineungan 0 133 1.078
5. 03-08-2013 Béntang Mulang 0 147
Petingan
1.274
6. 29-07-2013 Dulur nu Jadi Batur 0 149
Petingan
1.082
7. 13-07-2013 Pepetasan ti Si Jalu 0 151
Petingan
1.366
8. 21-06-2013 Dudukun 0 148
Petingan
1.180
9. 03-05-2013 Satitik nu Teu Pira 0 147
Petingan
1.115
10. 19-04-2013 Késang Indung 0 142
Petingan
1.095
11. 17-04-2013 Wulan Tunggelis 0 116
Petingan
919
12. 16-04-2013 Si Bisu 0 128 895
13. 06-02-2013 Baju Beureum 0 148 1.181
14. 30-01-2013 Saha ari Manéhna? 68 140 1.125
15. 17-01-2013 Asmaracipta 41 75
Petingan
595
16. 14-01-2013 Duél 20 130
Petingan
1.065
17. 14-01-2013 Ucing Sumput 19 113 816
18. 14-01-2013 Ucing Sumput 0 113 819
19. 06-01-2013 Kuring 'nu Nyésa 0 120 986
20. 22-12-2012 Tabuh Salapan Wengi 11 152 1.185
21. 19-12-2012 Kembang Géisa 0 145 1.124
22. 13-12-2012 Kalangkang Indung 54 118 913
23. 09-12-2012 Hormat Grak 38 165
Petingan
1.342
24. 03-11-2012 Gerilyawan 1 0 114
Petingan
928
25. 12-10-2012 Bapa Si Utun Inji Di Bui 0 177
Petingan
1.226
26. 12-10-2012 Bapa Si Utun Inji Di Bui 0 177 1.226
27. 01-10-2012 Raray Apa 0 156
Petingan
1.091
28. 24-09-2012 Aya Apa Dina Eunteung 0 145 952
29. 20-09-2012 Mulung Struk Meunang Baju 0 110
Petingan
721
30. 16-09-2012 Ujang Nyai Fiksimini 0 118 925