Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Eni Setiani


FBS

Ibu rumah tangga nu sadidinten aya di rorompok.

Fikmin Karya Eni Setiani (522 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 24-07-2015 Budag-badug Ngabeledug 0 129 970
2. 22-07-2015 Raja Kuya 0 166 1.127
3. 17-07-2015 Gerendeng Kahariwang 0 89 651
4. 12-07-2015 Mukena Nini Usih 0 123 865
5. 09-07-2015 Ngamangpaatkeun Poé Lebaran 0 135 940
6. 06-07-2015 Nu Inbox-an 0 141 882
7. 02-07-2015 Peutingan Lebaran 0 137 900
8. 30-06-2015 Kulit 0 146 1.203
9. 26-06-2015 Nu Ngarep-ngarep 0 126 856
10. 22-06-2015 Kapaksa 0 150 1.129
11. 19-06-2015 Tepung Deui Di Basisir 0 131
Petingan
945
12. 17-06-2015 Ngabuburit 0 151 1.105
13. 11-06-2015 Tuturut Munding 0 136 1.056
14. 10-06-2015 Naur Kanyeri 0 149 1.239
15. 07-06-2015 Wios Bedo 0 125 968
16. 05-06-2015 Ti Nu Leutik Keur Nu Leutik 0 91
Petingan
676
17. 03-06-2015 Nu Nganjang 0 152 1.160
18. 31-05-2015 Nu Ngobrol Di Jero Cepuk 0 116
Petingan
820
19. 29-05-2015 Teu Beunang DipangpalÉrkeun 0 146 1.029
20. 28-05-2015 Panyawat AnÉh 0 118 841
21. 25-05-2015 Ngan Arin 0 155 1.093
22. 23-05-2015 Tamaha 0 131
Petingan
977
23. 22-05-2015 Éléh Déét 0 108 769
24. 19-05-2015 Panasaran 0 150 1.331
25. 16-05-2015 Nu Satia Ngagaja Leuweung 0 139 1.096
26. 13-05-2015 A'i 0 119 845
27. 10-05-2015 Nété 898 Hambalan 0 135 995
28. 03-05-2015 Miceun Salasah 0 127 904
29. 30-04-2015 Nu Démo 0 154
Petingan
1.309
30. 28-04-2015 Kamélang 0 145 1.245