Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Setiabudhi Budi


FBS

Urang Kuningan nu resep tulas-tulis

Fikmin Karya Setiabudhi Budi (69 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 26-05-2015 Gurat-gurat Kayas 0 148
Petingan
1.218
2. 01-04-2015 Pirus 0 150
Petingan
1.107
3. 24-09-2013 Teu Walakaya 5: Misah Badan Misah Nyawa! 0 141 1.132
4. 21-09-2013 Teu Walakaya 4 0 149 1.158
5. 18-09-2013 Teu Walakaya 3 0 118 956
6. 10-09-2013 Hirup Téh Teuing Ku Éndah 0 138 1.119
7. 08-09-2013 Sagalana Geus Robah 0 137 1.152
8. 24-08-2013 Teu Walakaya 2 0 137 1.066
9. 21-08-2013 Teu Walakaya 0 81 700
10. 17-08-2013 Munggaran 0 139 1.059
11. 06-08-2013 17 Agustus 0 146
Petingan
1.201
12. 03-08-2013 Jangji 0 139 1.047
13. 30-07-2013 PancÉn 0 137 1.153
14. 27-07-2013 Nyocéng 0 114 955
15. 24-07-2013 Mundut Korma 0 146
Petingan
1.267
16. 20-07-2013 Diskualipikasi 0 141 1.208
17. 15-07-2013 Bajuang 0 132
Petingan
1.133
18. 13-07-2013 HIDAYAH 0 146 1.416
19. 09-07-2013 Curhat 0 136 962
20. 07-07-2013 Ngan Sakedét 0 141
Petingan
1.074
21. 04-07-2013 Munggah 0 142 1.029
22. 29-06-2013 Juara 0 145 1.056
23. 27-06-2013 Katerangan 0 144 1.096
24. 24-06-2013 Wayahna 0 144 1.038
25. 22-06-2013 Kaniaya 0 140 1.129
26. 20-06-2013 Hampura 0 145 1.108
27. 17-06-2013 Rampog 0 141 1.142
28. 14-06-2013 Ngabohong 0 145
Petingan
1.106
29. 12-06-2013 CUL LÉOS 0 146 1.404
30. 09-06-2013 Ngagosip 0 148 1.258