Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Maman Damiri


FBS

*Pendidikan S.1 Jurusan Pendidikan Luar Sekolah ,STKIP Siliwangi.
*Profesina Pendidik .
*Instruktur Drumband.
* Pangaresep kana Seni Karawitan Buhu /Musik
*Nyarios ku Basa Sunda .
*Istri : 1. Sri Mulyanah ( Urang basisir Banten)
2. Teu acan aya.
*Putra /Putri: 1.Sribulan Garnis ,S.Pd.
2.Gilang Resminingrum,S.Sas.

Fikmin Karya Maman Damiri (453 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 06-03-2016 Neang Hurup E-curek 0 86 557
2. 05-03-2016 Kolek Cau 0 147 964
3. 04-03-2016 Kopi 0 98 685
4. 03-03-2016 Surabi Nini 0 130 854
5. 18-02-2016 SelÉting 0 72 493
6. 16-02-2016 Long Distance Relationship 0 58 441
7. 12-02-2016 Umur 0 120 818
8. 26-01-2016 Lalajo Horor 0 130 1.125
9. 20-01-2016 Wantun, Galeuh. Teu Wantun, Ulah Geuleuh 0 113 1.077
10. 16-01-2016 CapÉtang 0 129 1.101
11. 11-01-2016 Tirta Prawitasari 0 118 1.041
12. 05-01-2016 Dua Aing 0 147 1.045
13. 03-01-2016 Monolog : Nu Kirang Ébog 0 151 1.110
14. 23-11-2015 Pilem Burem 0 128 1.078
15. 23-11-2015 Doa Keur Nyi Mangle 0 173 1.157
16. 24-11-2014 Nu Ngangon Wanci Sareureuh Budak 0 155 1.184
17. 03-11-2014 Aduh Ieung 0 66 478
18. 17-09-2014 Miceun Ucing 0 146 1.122
19. 01-08-2014 Episode Lebaran Kulawu 0 148 1.015
20. 17-07-2014 Tilu Mojang Anéh 0 149 1.152
21. 10-07-2014 Tragédi Onah 0 129 871
22. 05-07-2014 Méngbal Bari Ngabuburit 0 148 1.154
23. 03-07-2014 Kuring Téh Lain Keur Anjeun 0 146 1.031
24. 24-06-2014 Surketu Surketi 0 148 1.158
25. 21-06-2014 Numatak Numawi 0 147 1.094
26. 05-06-2014 Nu Geulis Tukangeun Kaca 0 131 1.000
27. 24-05-2014 Hikayat Ahum Nu Lega Kebonna 0 150 1.100
28. 22-05-2014 Jang Oding Gelut Jeung Préman 0 149 1.024
29. 09-05-2014 Sangkuni Bin Abu Jahal 0 100 768
30. 29-04-2014 Lalakon Mahabarata 0 134 861