Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu


FBS

Bodo aléwoh, cerewed, bawel

Fikmin Karya Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu (281 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 07-02-2015 Duriat Nu Elat 0 150 1.046
2. 25-01-2015 Gerendeng Lalaki Ginding 0 150 1.285
3. 28-12-2014 Leungiteun Iber 0 149 1.139
4. 27-12-2014 Désémber Katompérnakeun 0 150 1.168
5. 24-12-2014 Lain Teu Hayang 0 150 1.145
6. 08-12-2014 Kaméja Célé 0 150 1.110
7. 22-11-2014 Tembang Sono Mangsa Hujan 0 150 1.137
8. 05-08-2014 Pileuleuyan 0 151 1.362
9. 30-05-2014 Kabeuli Haté 0 150 1.098
10. 26-05-2014 Katalimbeng 0 150 1.190
11. 03-01-2014 Kabeulit Tali Ari-ari 0 150 1.170
12. 01-01-2014 Lain Cinta Biasa 0 143 1.084
13. 27-12-2013 Dituturkeun Kalangkang 0 151 1.279
14. 21-12-2013 Cardigan Hideung, Kado Panungtung 0 143 1.173
15. 16-12-2013 Imah Cadangan 0 145
Petingan
1.110
16. 07-09-2013 Toga Nguras Cimata 0 150 1.244
17. 05-09-2013 Malikan 0 150 1.277
18. 03-09-2013 Nu Dijékét Almamater 0 151 1.390
19. 29-08-2013 Albért 0 150 1.133
20. 24-08-2013 Kabagjaan Dina Samangkok Bubur 0 150 1.283
21. 21-07-2013 Potrét Isuk-isuk 8 0 108 881
22. 19-07-2013 Nu Datang Di Bulan Ka Tilu Welas 0 150 1.210
23. 13-07-2013 Bati Moyég 0 107 888
24. 10-07-2013 Kolek Cimata 0 150 1.139
25. 07-07-2013 Sapintrong 0 150 1.384
26. 04-07-2013 Ambil-ambilan 0 105 908
27. 01-07-2013 Maskumambang Drakula 0 124 952
28. 28-06-2013 Néng Ujmah 0 150 1.170
29. 27-06-2013 Hariring Ti Lebah Gapura Sakola 0 150
Petingan
1.322
30. 21-06-2013 Sapanjang Jalan Soréang 0 150 1.208