Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Manik Sundayana


FBS

Resep kana karya sastra naon waé, kaasup karya sastra Sunda tangtuna.

Fikmin Karya Manik Sundayana (32 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 26-05-2014 Hideung Bodas 0 119 773
2. 02-03-2014 Nanasiban Koruptor 0 148 988
3. 19-02-2014 Aturan Pausahaan 0 128 896
4. 17-02-2014 Kaancam 0 146 1.036
5. 05-02-2014 BalakÉcrakan 0 64 478
6. 23-01-2014 Lain Salah Kuring 0 149 1.061
7. 13-06-2013 Kungsi Indekos 0 147 1.045
8. 02-06-2013 Hasil Sakola 0 142
Petingan
1.026
9. 31-05-2013 Oportunis 0 106 705
10. 31-05-2013 Runtah 0 156 1.011
11. 30-05-2013 Hujan 0 137
Petingan
1.002
12. 29-05-2013 Inggeung 0 142 991
13. 28-05-2013 KasÉp Anaking 0 138 989
14. 27-05-2013 Gerentes HapÉ 0 150 1.022
15. 03-09-2012 Wadul 0 148
Petingan
1.038
16. 03-09-2012 Wadul 0 148 1.039
17. 01-09-2012 Nu Ningali Eusi Beuteung 0 141 1.006
18. 30-08-2012 Kriiiiinggg 0 166 1.141
19. 29-08-2012 Bedokeun Atuh 0 127 905
20. 28-08-2012 Geuleuh 0 181 1.232
21. 27-08-2012 Nu Ngagorowok Sakali 0 147
Petingan
1.081
22. 12-08-2012 Puringkak Puriding 0 104 751
23. 11-08-2012 Rusiah 0 138 948
24. 11-08-2012 BÉbÉnÉ Goib 0 142 1.042
25. 10-08-2012 És Campur 0 88 586
26. 10-08-2012 Meungpeung Gering 0 87 533
27. 08-08-2012 Surat Keur Ratu Walanda 0 88 658
28. 08-08-2012 Hiji Isuk Di Saung Ranggon 0 103 733
29. 11-07-2012 Wanci 0 64 452
30. 08-07-2012 Teh Manis 4 142 976