Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Neneng Sumarni


FBS

Bade ngiringan ngamumule basa indung malah mandar tiasa nambihan luang ti papada urang sareng ngajembarkeun tali silaturahmi ka sawa-siwi jati sunda.

Fikmin Karya Neneng Sumarni (48 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 15-01-2014 Nu Nginghak Di Émpér Masigit 0 139
Petingan
1.021
2. 05-01-2014 Jalan Panineungan 0 145 1.208
3. 03-01-2014 Cacak Ka Getih Sorangan 0 149 1.107
4. 01-01-2014 Balébat Di Basisir Tanjung Baru 0 148
Petingan
1.109
5. 27-12-2013 Dikantun Tugas 0 117 992
6. 26-12-2013 Naratas 0 140 1.124
7. 16-11-2013 Ladang Nyandung 0 147 1.130
8. 04-09-2013 Nu Ngaboncéng 0 149 1.261
9. 02-09-2013 Dina Wanci Janari 0 147 1.147
10. 09-07-2013 Kalangkang Asih 0 147 1.166
11. 30-05-2013 Nu Ngadon Titirah 0 143 1.089
12. 20-05-2013 Swiké 0 142 1.175
13. 09-05-2013 Kaogan 0 141 1.108
14. 07-05-2013 Sésémpéran Haté 0 136 1.037
15. 03-05-2013 Dunungan 0 141
Petingan
1.092
16. 30-04-2013 Mangsa Dulag Dulugdugdag 0 148 1.191
17. 28-04-2013 Nu Ngaralimed 0 147 1.103
18. 24-04-2013 Rusiah Manéhna 0 149
Petingan
1.092
19. 19-04-2013 Ngaronghéap Na Tungtung Duriat 0 147 1.167
20. 12-04-2013 Nu Ganti Ngaran 0 147
Petingan
1.141
21. 10-04-2013 Katempuhan Buntut Maung 0 150
Petingan
1.178
22. 05-04-2013 Salah Alamat 0 142 1.248
23. 02-04-2013 Lebah Jalan Cagak 0 146 1.156
24. 30-03-2013 Nu Ngendong Ukur Sapeuting 0 134 1.018
25. 26-03-2013 Haréwos Pangjajap 0 150 1.194
26. 23-03-2013 Hama 0 141 1.134
27. 20-03-2013 Paséa 0 145 1.169
28. 18-03-2013 Bioskop Di Pangbérokan 1 145 1.159
29. 07-03-2013 Demi Nyai 0 145 1.244
30. 05-03-2013 Warisan Ma Érot 0 150 1.198