Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Jojo Johari


FBS

Horseeeh! Uing buburuh nutu di dieu. Tukang baceprot nedunan amanat juragan ageung, nganteur santri nu borangan, sangkan ngarti kana utang-itung tai lutung. Tamba nganggur ngagugulung buntut lutung budugul, meunang pancen jadi juru demung. Pangangguran sok tulas-tulis carposan, carpon, jeung carbung. Kana sajak mah teu dibere resep. Kapokona mah teu kaharti. Ti jaman sakola desa tangka ayeuna angger resep tulas-tulis. Tara dimuat di mamana. Ongkohna oge saha nu daekeun. Keur soranganeun bae. Sakapeung sok jeung kabogoh. Bari kapaksa. ..heuheuheu ..hareueueuh?! Jrek nong ah..!

Fikmin Karya Jojo Johari (134 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 06-03-2016 Neang Hurup E-curek 0 86 557
2. 05-03-2016 Kolek Cau 0 147 964
3. 04-03-2016 Kopi 0 98 685
4. 03-03-2016 Surabi Nini 0 130 854
5. 18-02-2016 SelÉting 0 72 493
6. 16-02-2016 Long Distance Relationship 0 58 441
7. 12-02-2016 Umur 0 120 818
8. 26-01-2016 Lalajo Horor 0 130 1.125
9. 20-01-2016 Wantun, Galeuh. Teu Wantun, Ulah Geuleuh 0 113 1.077
10. 16-01-2016 CapÉtang 0 129 1.101
11. 11-01-2016 Tirta Prawitasari 0 118 1.041
12. 05-01-2016 Dua Aing 0 147 1.045
13. 03-01-2016 Monolog : Nu Kirang Ébog 0 151 1.110
14. 23-11-2015 Pilem Burem 0 128 1.078
15. 23-11-2015 Doa Keur Nyi Mangle 0 173 1.157
16. 16-01-2013 Halabhab 0 169 1.221
17. 11-01-2013 Gering Nangtung 0 140 925
18. 03-10-2012 Telat, Mang! 0 114 824
19. 02-10-2012 Weureu 0 112 944
20. 02-10-2012 Weureu 0 112 944
21. 01-10-2012 Mayar Hutang 0 87 592
22. 30-09-2012 Budeg 0 133 936
23. 28-09-2012 Vespa Gembel 0 107 699
24. 27-09-2012 Geus Pinuh 0 109
Petingan
717
25. 26-09-2012 Kapahung 0 132
Petingan
902
26. 22-09-2012 Leketek 0 112 772
27. 14-09-2012 Acan Ge 0 106 590
28. 13-09-2012 Mabok Baygon 0 90
Petingan
651
29. 13-09-2012 Kabita 0 136
Petingan
923
30. 12-09-2012 Pagebug 0 103
Petingan
667