Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Aam Amarullah


FBS

Alhamdulillah, masih tiasa aub dina ieu grup sunda nu keren kacida. Sanaos nuju kedul kana ngotret tapi ka lapak mah...manteng terus!

Fikmin Karya Aam Amarullah (82 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 20-02-2015 Néang Harepan 0 148 1.105
2. 10-02-2015 Tresna 0 146 1.167
3. 07-02-2015 Sabot Ngantri 0 151 1.143
4. 05-02-2015 Damri 0 149 1.103
5. 04-10-2014 Nyi Pohaci 0 146 1.204
6. 22-09-2014 Daging Hayam 0 151 1.197
7. 19-08-2014 Langit Agustus 0 144 1.123
8. 15-07-2014 Tibalik 0 109 923
9. 25-06-2014 Bumi Abi 0 172 1.060
10. 11-06-2014 Cai Asih 2 0 144 991
11. 29-05-2014 Néng 0 150 1.104
12. 24-05-2014 Papagah Aceuk 0 167 1.303
13. 22-05-2014 Ladang Deleka 0 148
Petingan
1.236
14. 20-05-2014 Si Éta 0 167 1.475
15. 01-05-2014 Ubasutéyama 0 164 1.299
16. 25-04-2014 Dédé Sayang 0 150 1.329
17. 24-04-2014 Jerit, Hatong Jeung Gujes 0 148 1.274
18. 18-04-2014 Késang 0 150 1.102
19. 12-03-2014 Anak Lauk 0 150 1.272
20. 06-03-2014 Panggentra Pa Lurah 0 146 1.104
21. 27-02-2014 Handapeun Sorondoy Imah 0 130 1.033
22. 06-02-2014 Élégi Si Buleud 0 147 1.061
23. 02-02-2014 Kembang Soca 0 151 1.351
24. 06-01-2014 Diskon Ahir Taun (2) 0 148 1.185
25. 05-01-2014 Diskon Ahir Taun (1) 0 148 1.184
26. 24-12-2013 Apa 0 149
Petingan
1.123
27. 10-12-2013 Budak Neulis, Aka…! 0 150 1.313
28. 02-12-2013 Salah Gaul 0 144 1.103
29. 30-11-2013 Mulang Tarima 0 141 1.126
30. 21-11-2013 Lain Pamohalan 0 150 1.235