Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rinto Variasirias


FBS

Urang kampung bau lisung ngiring ilubiung ka para linuhung

Fikmin Karya Rinto Variasirias (117 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 14-06-2015 Cinta Sampé Marni 0 111
Petingan
838
2. 26-05-2015 Ngéndong 0 145 1.166
3. 15-05-2015 Tomat 0 107
Petingan
745
4. 10-04-2015 Ukur Bal Pamuntangan 0 145 1.099
5. 09-01-2015 Usaha Ladang Léwéh 0 135 1.081
6. 27-12-2014 Miras Oplosan 0 144 1.100
7. 15-12-2014 Si Kabayan Gélo 0 143 1.125
8. 14-12-2014 Bangénan 0 99 797
9. 27-11-2014 Panto Naraka 0 139 1.036
10. 26-11-2014 Elmu Tutungkusan 0 144 1.011
11. 24-11-2014 Si Kabayan Manggih Hénpon 0 105 913
12. 17-11-2014 Sampeu 0 146 1.149
13. 30-09-2014 Tungtung Hirup 0 145 1.122
14. 10-08-2014 Dédé Lina 0 139 1.084
15. 07-07-2014 Sapasi Getih 0 145 1.137
16. 06-05-2014 Gering Ripuh 0 95 750
17. 02-05-2014 Si Tahu 0 143 1.138
18. 28-04-2014 Fikmin Anu Ka Saratus 0 93 714
19. 27-04-2014 Radio 0 125 969
20. 20-02-2014 Gandék 0 119 855
21. 14-02-2014 Sair 0 119 903
22. 11-02-2014 Jiny Oh Jiny 0 144 1.158
23. 08-02-2014 Bulan Ragrag 0 145 1.099
24. 10-01-2014 Lamborghini 0 117 934
25. 30-12-2013 Jimat Anti Maling 0 144 1.017
26. 23-12-2013 Miceun Sérah 0 145
Petingan
1.219
27. 28-11-2013 Bogoh Ka Tukang Loték 0 124 930
28. 27-11-2013 Tabrakan 0 100 723
29. 30-10-2013 Kabayan Jadi Tukang Permak 0 143 1.068
30. 29-10-2013 Bodyguard 0 126 995