Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Jajang Arohmana


FBS

Sadidinten ngawulang di sakola ngawurukan ngaos al-Qur'an miwah tarjamahna

Fikmin Karya Jajang Arohmana (41 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 27-06-2013 Ninggang Wayah Salah Mangsa 0 140
Petingan
1.088
2. 26-06-2013 Engké Giliran Manéh 0 124 977
3. 28-05-2013 Heurin Létah 0 126 924
4. 09-05-2013 Serat Ka Nu Anom 0 148 1.094
5. 23-12-2012 Nu Teu Tulus Jadi Indung 3 147
Petingan
1.123
6. 28-08-2012 Sunni-syiah 0 151 1.153
7. 27-08-2012 Lepat 0 81 613
8. 20-08-2012 Hilal Syawal 0 114 857
9. 19-08-2012 Balon Udara 0 131 991
10. 13-07-2012 Basa Pitaloka Balik Deui 5 90 775
11. 19-06-2012 Nu Jadi Balukar 0 88 661
12. 20-05-2012 Ritual Peuting 8 60 460
13. 19-05-2012 Wasir 2 80 656
14. 19-05-2012 Bau Udud 14 62 436
15. 19-05-2012 Manji 0 123 891
16. 02-05-2012 Tamat Sakola 13 130 896
17. 01-05-2012 Wilujeng Wengi 3 116 885
18. 26-04-2012 Surili 20 84 664
19. 26-04-2012 Potret 16 129 993
20. 20-04-2012 Nu Dicipta Tina Tulang Iga 9 142
Petingan
1.088
21. 17-04-2012 Nu Sabar Ngantosan 1 134 950
22. 15-04-2012 Sirah 12 148 1.092
23. 12-04-2012 Rendey 9 119 962
24. 11-04-2012 Buta 8 143 1.010
25. 07-04-2012 Nu Diangkat Ka Langit 26 122 909
26. 05-04-2012 Grup Anyar 0 82 558
27. 04-04-2012 Asa 3 124 864
28. 29-03-2012 Because Oil 0 85 702
29. 29-03-2012 Bonus 1 148 954
30. 28-03-2012 Kasieunan 13 141 932