Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Asep Komara


FBS

Karesep kana ngabandungan dongeng Sunda di Radio, lalajo wayang, jeung ngojay di walungan.

Fikmin Karya Asep Komara (256 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 11-07-2015 Daging Sapi 0 150 1.164
2. 08-06-2015 Leutik Milik 0 150
Petingan
1.096
3. 29-05-2015 ÉjÉgÉlÉr 0 149 1.370
4. 22-05-2015 Selaasih 0 148
Petingan
1.204
5. 13-05-2015 MÉong Caruluk 0 150 1.132
6. 21-04-2015 Ceu Engkar 0 149
Petingan
1.094
7. 15-04-2015 Deungeun-deungeun 0 148
Petingan
1.157
8. 04-04-2015 Gurat Batu 0 146
Petingan
1.141
9. 31-03-2015 Jagat Pamuntangan 0 150
Petingan
1.251
10. 14-03-2015 Lahan Garapan 0 150
Petingan
1.161
11. 27-02-2015 Kembang Galengan 0 150
Petingan
1.135
12. 24-02-2015 Sarung PolÉng 0 150
Petingan
1.185
13. 13-02-2015 Pasalingsingan 0 149 1.173
14. 24-12-2014 Camara Beueus Pucukna 0 150 1.143
15. 10-12-2014 Siraru 0 150 1.221
16. 28-10-2014 Mayang Sagara 0 147
Petingan
1.127
17. 02-10-2014 Ringkang (9) 0 148 1.091
18. 26-09-2014 Tarung Deui 0 149 1.199
19. 21-09-2014 Kembang Kamelang 0 148
Petingan
1.128
20. 03-09-2014 HarÉwos Keur Rose 0 149
Petingan
1.015
21. 27-08-2014 Nu NÉnÉangan 0 147
Petingan
1.164
22. 16-08-2014 Ulun Umbul 0 150
Petingan
1.175
23. 01-08-2014 Marga Kaliyuga 0 150
Petingan
1.199
24. 16-07-2014 Riwan Rawayan (1) 0 150 1.177
25. 06-07-2014 Anak Pamayang 0 149
Petingan
1.195
26. 02-07-2014 Kakarén 0 148
Petingan
1.134
27. 28-06-2014 Riwan Rawayan (2) 0 150 1.120
28. 17-06-2014 Kembang BalÉkambang 0 148
Petingan
1.192
29. 27-05-2014 Riwan Rawayan (3) 0 150 1.253
30. 15-05-2014 Riwan Rawayan (4) 0 148 1.122