Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Bunda Unie


FBS

good looking,henteu geulis tapi manis

Fikmin Karya Bunda Unie (195 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 17-03-2015 Lain Iindiaan 0 140 1.051
2. 12-03-2015 Bongan Asih Dipulang Peurih 0 144 1.141
3. 04-12-2014 Hibar Asih Di Langit Peteng 0 129 994
4. 26-09-2014 Sapasang Mata 0 110 873
5. 25-04-2014 Dunya Aing, Nyawa Aing 0 124 896
6. 24-04-2014 Nu Caah Cimata 0 101 819
7. 23-04-2014 Spg Bala-bala 0 138 1.004
8. 10-04-2014 Cimata 'na Bilik Sora 0 100 758
9. 03-04-2014 Wiwirang Sakolong Ranjang 0 144 1.156
10. 28-03-2014 Manéhna 0 117 866
11. 27-03-2014 Mahar 0 112 887
12. 26-03-2014 Asih Nu Meulit 0 136 1.132
13. 25-03-2014 Backstreet 0 125 870
14. 22-03-2014 Handapeun Bandéra Partai 0 102 831
15. 18-03-2014 Nu Poékkeun Pikir 0 127 968
16. 12-03-2014 Deudeuh Teuing , Andini 0 132 1.078
17. 04-03-2014 Asih Jeung Pati 0 91 765
18. 21-01-2014 Jamur 0 95 776
19. 17-01-2014 Jaka Tarub 2014 0 100 835
20. 13-01-2014 Nu Tepung Sisi Talaga 0 130 1.023
21. 09-01-2014 Konci Kahirupan 0 108 779
22. 27-11-2013 Skandal Writergate 0 120 848
23. 30-10-2013 Abyzou 0 116 898
24. 28-10-2013 Sihung Raja Bagong 0 150 1.115
25. 19-10-2013 Férarri Oh Férarri 0 67 562
26. 19-10-2013 Férarri Oh Férarri 0 67 562
27. 05-10-2013 Asih Di Sisi Walungan 0 105 794
28. 05-10-2013 Asih Di Sisi Walungan 0 105 794
29. 01-10-2013 Nu Mindo Walimahan 0 94 726
30. 11-09-2013 Mustika 0 150 1.132