Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Syam Ridwan


FBS

Syam Ridwan
Wiraswasta
Jakarta

Fikmin Karya Syam Ridwan (40 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 24-01-2014 Jumaah Karamat 0 147 1.165
2. 21-01-2014 Ngaheureuykeun Hujan 0 146 1.307
3. 31-12-2013 Pro Bujur 0 148 1.162
4. 28-12-2013 Hoghag 0 147 1.149
5. 15-02-2013 Bala-balaholic 0 148 1.222
6. 11-02-2013 Ngaheureuykeun Hujan 0 148 1.216
7. 28-12-2012 Sanés Cinta Pulitisi 9 143 1.079
8. 21-12-2012 Tik-mi-ot 6 149 1.258
9. 11-12-2012 Si Bopih 15 147
Petingan
1.289
10. 07-12-2012 Jakarta-bandung 0 147 1.247
11. 05-12-2012 Bajay 0 148 1.187
12. 30-11-2012 Tato Keuyeup 0 147 1.224
13. 16-11-2012 Munding 0 145 1.220
14. 09-11-2012 Kumis Baplang 0 147 1.115
15. 01-11-2012 Trik 0 148 1.232
16. 30-10-2012 Golep Sedot 0 147 1.267
17. 15-10-2012 Ngadodoho Jodo 0 146 1.090
18. 12-10-2012 Ajagajegajug 0 148 1.215
19. 10-10-2012 Susumpahan 0 149 1.191
20. 05-10-2012 Outsorcing Cinta 0 147 1.239
21. 04-10-2012 Sikukut 0 148 1.155
22. 27-09-2012 Curhat 0 151 1.306
23. 26-09-2012 LÉjing 0 148 1.181
24. 25-09-2012 Boa Boa 0 147
Petingan
1.181
25. 21-09-2012 Sayur Asem 0 147 1.121
26. 19-09-2012 Apem Haneut 0 147 1.170
27. 06-09-2012 Sopak Lodong 0 143
Petingan
1.171
28. 05-09-2012 Car Free Day 0 146
Petingan
1.123
29. 04-09-2012 Keram Uteuk 0 135 1.048
30. 03-09-2012 OlolÉho 11 0 129 986