Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Lies Tjandra Kantjana


FBS

Ibu Rumah Tangga.Resep nyerat, sajak,novel carpon cerbung nu kantos medal dina Pikiran Rakyat,Majalah Warga,Femina,Sipatahunan dst.
Novel nu kantos medal sareng dicetak judulna : Cinta Putih di Ambang Senja.tahun 1978.ku Pikiran Rakyat/ Percetakn Granesia.

Fikmin Karya Lies Tjandra Kantjana (251 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 13-08-2014 Jandéla Haté 0 144 1.087
2. 01-05-2014 Teu Ngarti 0 214 1.541
3. 17-04-2014 Tibatan Ku Batur 0 168 1.288
4. 11-05-2013 Basa Balik Honeymoon 0 175 1.185
5. 10-05-2013 Telepon Tengan Peuting 0 183 1.221
6. 09-05-2013 Cikopi 0 128 887
7. 06-04-2013 Bakat 0 347 2.303
8. 05-04-2013 Nu Ngaleungit 0 120 890
9. 26-02-2013 Ceurik Jero Hate 0 151 959
10. 24-02-2013 Suci 0 128 876
11. 24-02-2013 Suci 0 128 876
12. 24-02-2013 Suci 0 128 876
13. 24-02-2013 Suci 0 128 876
14. 24-02-2013 Suci 0 128 876
15. 24-02-2013 Suci 0 128 876
16. 24-02-2013 Suci 0 128 876
17. 24-02-2013 Suci 0 128 876
18. 24-02-2013 Suci 0 128 876
19. 24-02-2013 Suci 0 128 876
20. 24-02-2013 Suci 0 128 874
21. 24-02-2013 Suci 0 128 874
22. 09-02-2013 48% 0 167 1.129
23. 08-02-2013 Hanas 0 214 1.379
24. 07-02-2013 Mun Nyaho 0 128 830
25. 22-01-2013 Oray-orayan 32 134 897
26. 13-01-2013 Cape 33 82 532
27. 10-01-2013 Teuteup 10 67 479
28. 10-01-2013 Teuteup ? 0 70 477
29. 07-01-2013 Anjeun " 19 128 892
30. 29-12-2012 Nu Teu Ngajadi 28 144 1.012