Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Wangsa Susena


FBS

Sadidinten janten Guru di MTs. Negeri Compreng Subang

Fikmin Karya Wangsa Susena (56 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 17-02-2015 Perangna Pangagung 0 143 1.088
2. 14-02-2015 Teu Ilahar 0 136 1.076
3. 10-02-2015 Lalampahan 0 134 990
4. 09-02-2015 Bangsat 0 130 998
5. 08-02-2015 Keuna Ku Owah Gingsir 0 149 1.108
6. 07-02-2015 Teu Sangka 0 125 882
7. 06-02-2015 Tumbal Harta 0 146 1.051
8. 05-02-2015 Rajapati Alatan Timburu 0 120 826
9. 04-02-2015 Pasini Na Tungtung Pati 0 106 751
10. 03-02-2015 Kila-kila Jadi Nyata 0 149 952
11. 02-02-2015 Nu Dipikapaur 0 128 768
12. 19-06-2012 Nu Heubeul Teu Diropéa 0 112 810
13. 10-06-2012 Nitip Karya 0 63 398
14. 26-05-2012 Elekesekeng 0 137 848
15. 16-03-2012 Ngaéstokeun Amanat 11 135 973
16. 11-03-2012 Can Mangsana 2 144
Petingan
1.007
17. 12-02-2012 Ayat Panungtung 4 149
Petingan
1.158
18. 11-02-2012 Mulung Runtah 10 141
Petingan
931
19. 06-02-2012 Kacinta Nu Pohara 0 137
Petingan
894
20. 03-02-2012 Teu Sangka 7 148
Petingan
1.082
21. 03-02-2012 Manawi Bahan Lenyepaneun 5 130
Petingan
895
22. 02-02-2012 Syuhada Alloh 8 148
Petingan
1.005
23. 03-12-2011 Tamu Nu Teu Dipiharep Datang 10 139 991
24. 17-11-2011 Riwayat Ki Lebe 11 12 80
25. 15-11-2011 Nu Renyah-renyoh 7 88 602
26. 14-11-2011 Nyingcet 30 28 219
27. 22-10-2011 Geuningan 0 146 994
28. 11-10-2011 Dibegal 12 88 535
29. 10-10-2011 Éling 0 148 1.086
30. 10-10-2011 Ngalalana 12 101 631