Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Iwan Hanjuang


FBS

Ngawulang di SMAN 45 klapa gading,Yamaha Foundation,Arranger studio Alt,tiasa nabeuh sagala waditra sunda,oge waditra internasional,ti mimiti kacapi dugi ka piano.anggauta jazz corner kemayoran. Alumni LCLR Prambors Rasisonia.

Fikmin Karya Iwan Hanjuang (637 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 27-04-2013 Salat Peuting 0 10 78
62. 10-04-2013 Voorrijder 0 120 972
63. 08-04-2013 Geisha 0 121 965
64. 07-04-2013 Bapa, Uing Sebel Ka Bapa 0 129 869
65. 04-04-2013 Jakarta 0 95 784
66. 03-04-2013 Lalaki 0 81
Petingan
651
67. 31-03-2013 Topeng Kelana 0 101 822
68. 26-03-2013 Gantungan Konci 0 152 1.197
69. 25-03-2013 Cinta Di Ariston Hotél 0 151 1.222
70. 22-03-2013 Hariring Sonata Keur Salira 0 102 925
71. 18-03-2013 Nu Ngintip Paguneman 121 151 1.207
72. 15-03-2013 Amalia 0 147 1.338
73. 12-03-2013 Obsési 0 103
Petingan
821
74. 08-03-2013 Mutilasi 0 16 117
75. 01-03-2013 Anu Manggung Di Nyalindung 0 127 1.040
76. 01-03-2013 Anu Manggung Di Nyalindung 0 126 959
77. 01-03-2013 Anu Manggung Di Nyalindung 0 125 953
78. 01-03-2013 Anu Manggung Di Nyalindung 0 124 951
79. 26-02-2013 Diskotik 0 129 1.005
80. 24-02-2013 Blues Purwadaksina. 0 124
Petingan
915
81. 22-02-2013 Mandalungan 0 70 570
82. 19-02-2013 Marri Nakamoto 0 151 1.212
83. 12-02-2013 Gegeroh 0 121 836
84. 10-02-2013 Sekar Tandak 0 21 164
85. 06-02-2013 Consérto Panungtungan 0 147
Petingan
1.208
86. 06-02-2013 Consérto Panungtungan 0 148 1.207
87. 05-02-2013 Welasna Anu Ngayuga 0 152 1.161
88. 02-02-2013 Lalampahan Tangkal Kaboa 170 152 1.183
89. 02-02-2013 Lalampahan Tangkal Kaboa 0 153 1.184
90. 01-02-2013 Campala 89 152
Petingan
1.158