Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Iwan Hanjuang


FBS

Ngawulang di SMAN 45 klapa gading,Yamaha Foundation,Arranger studio Alt,tiasa nabeuh sagala waditra sunda,oge waditra internasional,ti mimiti kacapi dugi ka piano.anggauta jazz corner kemayoran. Alumni LCLR Prambors Rasisonia.

Fikmin Karya Iwan Hanjuang (637 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 09-01-2014 Reffrain Di Pengkolan 0 138 1.031
32. 03-01-2014 Manehna 0 134
Petingan
1.004
33. 26-11-2013 Bi Pejoh 0 103 822
34. 07-11-2013 Nagara Urang 0 75 551
35. 10-08-2013 Kuring Lain Plagiator 0 142 1.251
36. 03-08-2013 Metamorfosa 0 74
Petingan
581
37. 29-07-2013 Annabelle Rose 0 151 1.200
38. 28-07-2013 Ki Sobat 0 151 1.143
39. 24-07-2013 Jaleuleu Ja 0 152 1.339
40. 19-07-2013 Salaki 0 147 1.049
41. 16-07-2013 Sang Marebot 0 149 1.061
42. 12-07-2013 Lebak Cawéné 0 101 810
43. 10-07-2013 Beu 0 151
Petingan
1.261
44. 07-07-2013 Sajak Keur Yessie Williams Di Bournemouth 0 76 575
45. 05-07-2013 Munggah 0 92 811
46. 04-07-2013 Jawara 0 152 1.279
47. 04-07-2013 Jawara 0 151 1.161
48. 02-07-2013 Cimata Indung 0 158 1.118
49. 28-06-2013 The Last Sindén. 0 103
Petingan
761
50. 18-06-2013 Anaking Jimat Awaking 0 149
Petingan
1.216
51. 04-06-2013 Fatin 0 89 669
52. 27-05-2013 Mescalero-chiricahua 0 151
Petingan
1.286
53. 23-05-2013 Maksa Hayang Mikmin 0 92 713
54. 18-05-2013 Anggraéni 0 144
Petingan
1.187
55. 15-05-2013 Milang Kala 0 152 1.195
56. 13-05-2013 Aw! 0 150 1.198
57. 11-05-2013 Hiji Carita 0 108 771
58. 08-05-2013 Asih Dina Tetelar 0 103 824
59. 06-05-2013 Sajak Keur Manehna 0 73 541
60. 03-05-2013 Symphony Sang Nasib 0 125 969