Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 30 Juli 2015 11:00:23
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Senén, 27 Juli 2015 11:41
Kakang Diazhar Syabhar: " Alhamdulillaah tiasa lebet,,,,badé nyuhungkeun widi ka kasepuhan,,para guru,,abdi hoyong tiasa basa sunda,,,hatur nuhun tos ditampi janten anggota..."
Rebo, 01 Juli 2015 00:45
Yati Ntt: " kami sekelurga mengucapkan banyak trimah kasih kpada AKI NUGROHO atas bantuanya no 4d (9509) benar2 tembus 100% bila mau bukti hubungi AKI NUGROHO di nmr ini : 0823=1920=8865 trma..."
Salasa, 30 Juni 2015 19:55
Yati Ntt: " TERIMAH KASIH BANYAK AKI NUGROHO BERKAT ANGKA RITUAL DARI AKI YAITU (9509) AKU BARU MERASAKAN YANG NAMANYA KEMENANGAN 3D, KINI SEMUA UTANG UTANGKU AKIBAT KEKALAHAN YANG LALU SAYA SUDAH LUNASI SEMUANYA,DAN ALHAMDULILLAH AKU JUGA RENCANA INGIN BUKA USAHA SENDIRI, MEMANG AKI NUGROHO PANTAS DI SEBUT PERAMAL JITU. BANYAK PERAMAL YANG SAYA HUBUNGI CUMA PERIDIKSI AKI NUGROHO YANG MEMBERIKAN BUKTI, JIKA..."
Rebo, 03 Juni 2015 15:12
Teddy Widara: " Kumaha carana supados kacatet janten Warga..."
Jumaah, 15 Méi 2015 23:22
Heri Riswandi: " Manawi aya nu tiasa masihan info, simkuring hoyong tiasa kenging id..."
Jumaah, 15 Méi 2015 23:19
Heri Riswandi: " Sampurasun, ngiring ilubiung..."
Rebo, 29 April 2015 08:20
Windy Ratna Juwiita: " sampurasun punten abdi ngiring ruang riung..."
Kemis, 23 April 2015 13:53
Andri Sukma Varoga: " Sampurasun,, sim kuring hoyong diajar basa..."

Profil Pangarang • Iwan Hanjuang


FBS

Ngawulang di SMAN 45 klapa gading,Yamaha Foundation,Arranger studio Alt,tiasa nabeuh sagala waditra sunda,oge waditra internasional,ti mimiti kacapi dugi ka piano.anggauta jazz corner kemayoran. Alumni LCLR Prambors Rasisonia.

Fikmin Karya Iwan Hanjuang (637 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 12-07-2015 Rhafsody Lebaran 0 89 670
2. 04-03-2015 Keur Salira Lenggana 0 113
Petingan
911
3. 16-02-2015 Resital Urat Jagat 0 101 719
4. 13-02-2015 De'marcia 0 89 672
5. 01-02-2015 Metronome 0 104 753
6. 08-10-2014 Jeprut 0 137 998
7. 30-09-2014 Yoséphine 0 103
Petingan
857
8. 29-09-2014 Lalampahan Ka Karangpawitan 0 149 964
9. 10-09-2014 Fortamento 0 76 576
10. 02-09-2014 Karatagan Pamungkas 0 149 1.223
11. 13-07-2014 Arransemen Anjeun Jeung Kuring 0 113
Petingan
852
12. 07-06-2014 Lalaki Jeung Pati 0 148 1.120
13. 06-06-2014 Merak-banjar 0 148 1.060
14. 04-06-2014 1984 0 146
Petingan
1.154
15. 26-05-2014 Keur Manéhna 0 108 841
16. 24-05-2014 Overture Nu Kapopohokeun 0 74 632
17. 20-05-2014 Keur Nita Tri Novita 0 54 438
18. 12-03-2014 Enin 0 118 892
19. 11-03-2014 Keur Salira Lenggana 0 90 687
20. 09-03-2014 Mushola 0 68 495
21. 06-03-2014 Katineung 0 82 608
22. 01-03-2014 Still Got The Blues Keur Adinda 0 129 881
23. 27-02-2014 Hutang Urang 0 86 644
24. 14-02-2014 Keur Anjeun 0 79 607
25. 12-02-2014 The Last Train 0 112 853
26. 29-01-2014 Nu Ngaharéwos 0 99 822
27. 27-01-2014 Sedih 0 149 1.097
28. 24-01-2014 The Shadow Of Your Smile 0 118 961
29. 18-01-2014 Kring...! 0 149 1.121
30. 14-01-2014 Tenda Biru 0 62 459