Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 03 Fébruari 2016 14:50:14
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Kemis, 28 April 2016 04:20
Muizza Indah: " Assalamualaikum wr. wb. Kahatur ka admin, simkuring bade tumaros perkawis kamus Sunda di blog ieu. Naha nya ayeuna mah teu tiasa dianggo deui? Padahal mah kaanggo pisan ku simkuring upami milarian kekecapan anu heubeul, janten tiasa milarian hartos kecap dimana wae sareng iraha wae teu kedah nyanyandak kamus. :) Mugia kamus Sunda dina blog ieu tiasa dianggo deui. kumargi mangpaat pisan kanggo..."
Salasa, 26 April 2016 19:13
Edi Kurnaedi: " Assalamualaikum wr.wb. Sampurasun ! Hapunten Ka Pupuhu sareng para ais pangampih anu kagungan rohangan . simkuring nembe tiasa ngalebetan deui buku tamu! hatur nuhun. Wassalamualaikum..."
Salasa, 26 April 2016 06:28
Gugun Nurzaman: " Bismillaah Sampurasun... _/|\_ Asa heubeul nakeran kuring teu amengan ka ieu rohangan, ngan pas kuring seja nyobian muka deui kana kamus.. Gebeg, kuring disampakkeun tulisan anu kelirna beureum, eusina; "Teu acan tiasa midangkeun daftar fikmin", cenah. Duh... naha nya? Hapunten Pupuhu sareng ka para ais pangampih salaku nu kagungan ieu rohangan, manawi tiasa masihan..."
Salasa, 12 April 2016 18:38
Jo: " Coba..."
Salasa, 12 April 2016 18:35
Jo: " Naha di dieu mah nulis é make code alt 130 nu bijilna jadi..."
Salasa, 12 April 2016 18:33
Jo: " Geus heubeul rék kadieu téh. Rék panineungan. Jadi anggota ti saprak ieu ngadeg. Harita mah maké akun Jojo Johari. Lantaran akun pesbukna acak-acakan teuing alatan naon boa, katambah dipecat ku Juragan Ki Hasan lantaran manéhna ngarasa ceuceub kana cara kuring nu dianggap teu lumrah, antukna jadi pepegatan. Sanajan kuring henteu cicing di nagri, tapi ari kana basa jeung budaya sunda mah..."
Salasa, 22 Maret 2016 19:25
Naz Naz Buyutna Maskar: " Hapunten mamanawian badé tumaros,dupi kamus basa sunda t tiasa di anggé gning?? Pdahal abd tos lbet kna grup fikmin..mugia..."
Senén, 21 Maret 2016 11:10
Enang Rokajat Asura: " Assalamualaikum. Tos lami naker profil sim kuring aya di dieu. Kakara kapalire handapeun profil aya tulisan beureum 'can tiasa midangkeun fikmin'. Puguh enya can kungsi nyieun. Rek prak ngamimitian, har gening can apal kumaha ngirimkeunana. Punten ah, nyuhunkeun..."

Profil Pangarang • Iwan Hanjuang


FBS

Ngawulang di SMAN 45 klapa gading,Yamaha Foundation,Arranger studio Alt,tiasa nabeuh sagala waditra sunda,oge waditra internasional,ti mimiti kacapi dugi ka piano.anggauta jazz corner kemayoran. Alumni LCLR Prambors Rasisonia.

Fikmin Karya Iwan Hanjuang (637 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 12-07-2015 Rhafsody Lebaran 0 89 670
2. 04-03-2015 Keur Salira Lenggana 0 113
Petingan
911
3. 16-02-2015 Resital Urat Jagat 0 101 719
4. 13-02-2015 De'marcia 0 89 672
5. 01-02-2015 Metronome 0 104 753
6. 08-10-2014 Jeprut 0 137 998
7. 30-09-2014 Yoséphine 0 103
Petingan
857
8. 29-09-2014 Lalampahan Ka Karangpawitan 0 149 964
9. 10-09-2014 Fortamento 0 76 576
10. 02-09-2014 Karatagan Pamungkas 0 149 1.223
11. 13-07-2014 Arransemen Anjeun Jeung Kuring 0 113
Petingan
852
12. 07-06-2014 Lalaki Jeung Pati 0 148 1.120
13. 06-06-2014 Merak-banjar 0 148 1.060
14. 04-06-2014 1984 0 146
Petingan
1.154
15. 26-05-2014 Keur Manéhna 0 108 841
16. 24-05-2014 Overture Nu Kapopohokeun 0 74 632
17. 20-05-2014 Keur Nita Tri Novita 0 54 438
18. 12-03-2014 Enin 0 118 892
19. 11-03-2014 Keur Salira Lenggana 0 90 687
20. 09-03-2014 Mushola 0 68 495
21. 06-03-2014 Katineung 0 82 608
22. 01-03-2014 Still Got The Blues Keur Adinda 0 129 881
23. 27-02-2014 Hutang Urang 0 86 644
24. 14-02-2014 Keur Anjeun 0 79 607
25. 12-02-2014 The Last Train 0 112 853
26. 29-01-2014 Nu Ngaharéwos 0 99 822
27. 27-01-2014 Sedih 0 149 1.097
28. 24-01-2014 The Shadow Of Your Smile 0 118 961
29. 18-01-2014 Kring...! 0 149 1.121
30. 14-01-2014 Tenda Biru 0 62 459