Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 25 Méi 2015 18:10:19
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Jumaah, 15 Méi 2015 23:22
Heri Riswandi: " Manawi aya nu tiasa masihan info, simkuring hoyong tiasa kenging id..."
Jumaah, 15 Méi 2015 23:19
Heri Riswandi: " Sampurasun, ngiring ilubiung..."
Rebo, 29 April 2015 08:20
Windy Ratna Juwiita: " sampurasun punten abdi ngiring ruang riung..."
Kemis, 23 April 2015 13:53
Andri Sukma Varoga: " Sampurasun,, sim kuring hoyong diajar basa..."
Ahad, 12 April 2015 13:11
Cocolok Raoz: " Sampurasun.... ngiring ngiuhan keudap... di luar panas ngabentrang kana taar......"
Rebo, 08 April 2015 21:39
Agni Rizkiani: " Assalamu'alaikum Bade tumaros, kumaha carana supados kamus sunda na tiasa diangge? Da tos dicobian teh sesah..."
Jumaah, 27 Maret 2015 17:12
You Ghee Dhe End: " gimana cara mengartikan bahasa indo ke..."
Saptu, 07 Maret 2015 19:25
Kang Roy Ambon: " Sampurasun.. Sim abdi pituin urang Sunda, tegesna teureuh Sumedang. Kalintang hoyongna diajar Miksi, manawi kabiruyungan hoyong aub di ieu rohangan (FBS). Hatur nuhun kana..."

Profil Pangarang • Iwan Hanjuang


FBS

Ngawulang di SMAN 45 klapa gading,Yamaha Foundation,Arranger studio Alt,tiasa nabeuh sagala waditra sunda,oge waditra internasional,ti mimiti kacapi dugi ka piano.anggauta jazz corner kemayoran. Alumni LCLR Prambors Rasisonia.

Fikmin Karya Iwan Hanjuang (636 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 04-03-2015 Keur Salira Lenggana 0 113
Petingan
911
2. 16-02-2015 Resital Urat Jagat 0 101 719
3. 13-02-2015 De'marcia 0 89 672
4. 01-02-2015 Metronome 0 104 753
5. 08-10-2014 Jeprut 0 137 998
6. 30-09-2014 Yoséphine 0 103
Petingan
857
7. 29-09-2014 Lalampahan Ka Karangpawitan 0 149 964
8. 10-09-2014 Fortamento 0 76 576
9. 02-09-2014 Karatagan Pamungkas 0 149 1.223
10. 13-07-2014 Arransemen Anjeun Jeung Kuring 0 113
Petingan
852
11. 07-06-2014 Lalaki Jeung Pati 0 148 1.120
12. 06-06-2014 Merak-banjar 0 148 1.060
13. 04-06-2014 1984 0 146
Petingan
1.154
14. 26-05-2014 Keur Manéhna 0 108 841
15. 24-05-2014 Overture Nu Kapopohokeun 0 74 632
16. 20-05-2014 Keur Nita Tri Novita 0 54 438
17. 12-03-2014 Enin 0 118 892
18. 11-03-2014 Keur Salira Lenggana 0 90 687
19. 09-03-2014 Mushola 0 68 495
20. 06-03-2014 Katineung 0 82 608
21. 01-03-2014 Still Got The Blues Keur Adinda 0 129 881
22. 27-02-2014 Hutang Urang 0 86 644
23. 14-02-2014 Keur Anjeun 0 79 607
24. 12-02-2014 The Last Train 0 112 853
25. 29-01-2014 Nu Ngaharéwos 0 99 822
26. 27-01-2014 Sedih 0 149 1.097
27. 24-01-2014 The Shadow Of Your Smile 0 118 961
28. 18-01-2014 Kring...! 0 149 1.121
29. 14-01-2014 Tenda Biru 0 62 459
30. 09-01-2014 Reffrain Di Pengkolan 0 138 1.031