Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 03 Juli 2016 05:45
Iwan Nurdiansyah: " Assalamu alaikum, mugia sadayana aya dina ginanjar kawilujengan,..."
Ahad, 26 Juni 2016 05:16
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Sampurasun..... Seja tumaros, dupi carana ngeusi data formulir pangarang teh kumaha?.... Abdi teu tiasa ngeusian data. Fikmin Abdi seueur nu teu kasair. Hatur..."
Ahad, 05 Juni 2016 07:04
Abdul Haris: " Tos sonoooo, hoyong katawis kapajang deui dina web-na. Karya-karya. Ieu hal, janten panyumanget pisan. Sok sanaos kinarya jisim kirang pangrojong ku..."
Jumaah, 03 Juni 2016 01:15
Atep K Rahman: " Assallammualaikum, Punten, nembe tiasa ngalebetan Buku Tamu ^_^ teras bade tumaros, kanggo ngisian data di palih mana? hatur nuhun, salam baktos ka sadayana. ^_^..."
Kemis, 26 Méi 2016 10:58
Intan Iyang Nurfitriani: " Hatur..."
Salasa, 17 Méi 2016 09:53
Tia Rosita: " Assalamualaikum....? nepangkeun ah, wasta Tia Rosita, nganjrek di Margaasih Bdg. Simkuring teh tos hobi nulis ti kapungkur mung sok tara percaya diri kanggo ngabagikeun hasil tulisan pribadi ka forum umum nanging sok sieun ngisinkeun hungkul. lami kalamian diemut deui ah naha make sieun atanapi isin sagala namina ge diajar. Simkuring teh ibu rumah tangga nu seueur waktos salse daripada dianggo nu..."
Kemis, 28 April 2016 04:20
Muizza Indah: " Assalamualaikum wr. wb. Kahatur ka admin, simkuring bade tumaros perkawis kamus Sunda di blog ieu. Naha nya ayeuna mah teu tiasa dianggo deui? Padahal mah kaanggo pisan ku simkuring upami milarian kekecapan anu heubeul, janten tiasa milarian hartos kecap dimana wae sareng iraha wae teu kedah nyanyandak kamus. :) Mugia kamus Sunda dina blog ieu tiasa dianggo deui. kumargi mangpaat pisan kanggo..."
Salasa, 26 April 2016 19:13
Edi Kurnaedi: " Assalamualaikum wr.wb. Sampurasun ! Hapunten Ka Pupuhu sareng para ais pangampih anu kagungan rohangan . simkuring nembe tiasa ngalebetan deui buku tamu! hatur nuhun. Wassalamualaikum..."

Profil Pangarang • Iwan Hanjuang


FBS

Ngawulang di SMAN 45 klapa gading,Yamaha Foundation,Arranger studio Alt,tiasa nabeuh sagala waditra sunda,oge waditra internasional,ti mimiti kacapi dugi ka piano.anggauta jazz corner kemayoran. Alumni LCLR Prambors Rasisonia.

Fikmin Karya Iwan Hanjuang (637 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 12-07-2015 Rhafsody Lebaran 0 89 670
2. 04-03-2015 Keur Salira Lenggana 0 113
Petingan
911
3. 16-02-2015 Resital Urat Jagat 0 101 719
4. 13-02-2015 De'marcia 0 89 672
5. 01-02-2015 Metronome 0 104 753
6. 08-10-2014 Jeprut 0 137 998
7. 30-09-2014 Yoséphine 0 103
Petingan
857
8. 29-09-2014 Lalampahan Ka Karangpawitan 0 149 964
9. 10-09-2014 Fortamento 0 76 576
10. 02-09-2014 Karatagan Pamungkas 0 149 1.223
11. 13-07-2014 Arransemen Anjeun Jeung Kuring 0 113
Petingan
852
12. 07-06-2014 Lalaki Jeung Pati 0 148 1.120
13. 06-06-2014 Merak-banjar 0 148 1.060
14. 04-06-2014 1984 0 146
Petingan
1.154
15. 26-05-2014 Keur Manéhna 0 108 841
16. 24-05-2014 Overture Nu Kapopohokeun 0 74 632
17. 20-05-2014 Keur Nita Tri Novita 0 54 438
18. 12-03-2014 Enin 0 118 892
19. 11-03-2014 Keur Salira Lenggana 0 90 687
20. 09-03-2014 Mushola 0 68 495
21. 06-03-2014 Katineung 0 82 608
22. 01-03-2014 Still Got The Blues Keur Adinda 0 129 881
23. 27-02-2014 Hutang Urang 0 86 644
24. 14-02-2014 Keur Anjeun 0 79 607
25. 12-02-2014 The Last Train 0 112 853
26. 29-01-2014 Nu Ngaharéwos 0 99 822
27. 27-01-2014 Sedih 0 149 1.097
28. 24-01-2014 The Shadow Of Your Smile 0 118 961
29. 18-01-2014 Kring...! 0 149 1.121
30. 14-01-2014 Tenda Biru 0 62 459