Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 03 Fébruari 2016 14:50:14
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Jumaah, 05 Fébruari 2016 06:03
Fadhlin Ardiana: " ..."
Jumaah, 05 Fébruari 2016 02:19
Fiq Taufiqulloh: " Sampurasun... Nyungkeun élmu..."
Senén, 04 Januari 2016 18:21
Guru Sagir: " ..."
Senén, 14 Désémber 2015 18:19
Sumanto: " assalamualaikum sampurasun..."
Saptu, 05 Désémber 2015 06:59
Hamim Wira Mihardja: " Sampurasun.... Hapunten sateuacana, seja tumaros. Naha fikmin karya jisim Abdi teu tiasa katoong sadayana upami nganggè komputer sareng upami henteu log-in heula ku akun..."
Senén, 16 Novémber 2015 14:00
Gerentes Haté: " Hatur nuhun jisim abdi parantos tepang sareng ieu rohangan,janten tiasa nambihan élmu ngeunaan cumarios nganggé basa..."
Ahad, 01 Novémber 2015 14:15
Abdul Manap Tilua: " Pami fikmin anu dina Facebook tos tiasa kasair dina web deui teu acan? Hatur..."
Senén, 26 Oktober 2015 11:44
Risky Ashary: " punten. abdi teh hoyong muka kamus basa Sunda, namung teu tiasa, padahal tos login nganggo facebook. kinten-kinten naon deui nya nu..."

Profil Pangarang • Iwan Hanjuang


FBS

Ngawulang di SMAN 45 klapa gading,Yamaha Foundation,Arranger studio Alt,tiasa nabeuh sagala waditra sunda,oge waditra internasional,ti mimiti kacapi dugi ka piano.anggauta jazz corner kemayoran. Alumni LCLR Prambors Rasisonia.

Fikmin Karya Iwan Hanjuang (637 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 12-07-2015 Rhafsody Lebaran 0 89 670
2. 04-03-2015 Keur Salira Lenggana 0 113
Petingan
911
3. 16-02-2015 Resital Urat Jagat 0 101 719
4. 13-02-2015 De'marcia 0 89 672
5. 01-02-2015 Metronome 0 104 753
6. 08-10-2014 Jeprut 0 137 998
7. 30-09-2014 Yoséphine 0 103
Petingan
857
8. 29-09-2014 Lalampahan Ka Karangpawitan 0 149 964
9. 10-09-2014 Fortamento 0 76 576
10. 02-09-2014 Karatagan Pamungkas 0 149 1.223
11. 13-07-2014 Arransemen Anjeun Jeung Kuring 0 113
Petingan
852
12. 07-06-2014 Lalaki Jeung Pati 0 148 1.120
13. 06-06-2014 Merak-banjar 0 148 1.060
14. 04-06-2014 1984 0 146
Petingan
1.154
15. 26-05-2014 Keur Manéhna 0 108 841
16. 24-05-2014 Overture Nu Kapopohokeun 0 74 632
17. 20-05-2014 Keur Nita Tri Novita 0 54 438
18. 12-03-2014 Enin 0 118 892
19. 11-03-2014 Keur Salira Lenggana 0 90 687
20. 09-03-2014 Mushola 0 68 495
21. 06-03-2014 Katineung 0 82 608
22. 01-03-2014 Still Got The Blues Keur Adinda 0 129 881
23. 27-02-2014 Hutang Urang 0 86 644
24. 14-02-2014 Keur Anjeun 0 79 607
25. 12-02-2014 The Last Train 0 112 853
26. 29-01-2014 Nu Ngaharéwos 0 99 822
27. 27-01-2014 Sedih 0 149 1.097
28. 24-01-2014 The Shadow Of Your Smile 0 118 961
29. 18-01-2014 Kring...! 0 149 1.121
30. 14-01-2014 Tenda Biru 0 62 459