Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Senén, 05 Désémber 2016 10:30
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Sampurasun.... Ngiring ngaderes deui di palih dieu...."
Saptu, 12 Novémber 2016 23:37
Ajang Yustiana: " fikminna kerén, fikminerna gé kerén-kerén. Fbs mémang kerén,..."
Salasa, 08 Novémber 2016 02:32
Harry Ferdiansyah: " Assalamualaikum wr wb ngiringan..."
Jumaah, 21 Oktober 2016 20:03
Asep Saepudin: " Assalamu'alaikum Wr. Wb. Sampurasun, nepangkan sim kuring wasta Asep Saepudin, linggihna di Kertasari Kabupaten Bandung, seja ngiring aub kalayan diwuwuh ku tali silatuahim mugia aya dina jembar kawilujengan,..."
Ahad, 25 Séptémber 2016 14:27
Abu Labib Malawat: " Maksad hoyong muka kamus. Naha teu tiasa..."
Rebo, 21 Séptémber 2016 16:31
AD Rusmianto: " Sampurasun, bade ngedit profil ge sesah, teras wae dina halaman eta, saatos login teh. teu lebet kana halaman edit profil. sakali deui hapuntenna. jarang On oge akang, resep maca, hoyong diajar nulis oge...."
Ahad, 28 Agustus 2016 07:12
Abu Labib Malawat: " Sampurasun, Kumaha carana beh kacatet ID warga FBS? Hatur..."
Ahad, 03 Juli 2016 05:45
Iwan Nurdiansyah: " Assalamu alaikum, mugia sadayana aya dina ginanjar kawilujengan,..."

Profil Pangarang • Iwan Hanjuang


FBS

Ngawulang di SMAN 45 klapa gading,Yamaha Foundation,Arranger studio Alt,tiasa nabeuh sagala waditra sunda,oge waditra internasional,ti mimiti kacapi dugi ka piano.anggauta jazz corner kemayoran. Alumni LCLR Prambors Rasisonia.

Fikmin Karya Iwan Hanjuang (637 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 12-07-2015 Rhafsody Lebaran 0 89 670
2. 04-03-2015 Keur Salira Lenggana 0 113
Petingan
911
3. 16-02-2015 Resital Urat Jagat 0 101 719
4. 13-02-2015 De'marcia 0 89 672
5. 01-02-2015 Metronome 0 104 753
6. 08-10-2014 Jeprut 0 137 998
7. 30-09-2014 Yoséphine 0 103
Petingan
857
8. 29-09-2014 Lalampahan Ka Karangpawitan 0 149 964
9. 10-09-2014 Fortamento 0 76 576
10. 02-09-2014 Karatagan Pamungkas 0 149 1.223
11. 13-07-2014 Arransemen Anjeun Jeung Kuring 0 113
Petingan
852
12. 07-06-2014 Lalaki Jeung Pati 0 148 1.120
13. 06-06-2014 Merak-banjar 0 148 1.060
14. 04-06-2014 1984 0 146
Petingan
1.154
15. 26-05-2014 Keur Manéhna 0 108 841
16. 24-05-2014 Overture Nu Kapopohokeun 0 74 632
17. 20-05-2014 Keur Nita Tri Novita 0 54 438
18. 12-03-2014 Enin 0 118 892
19. 11-03-2014 Keur Salira Lenggana 0 90 687
20. 09-03-2014 Mushola 0 68 495
21. 06-03-2014 Katineung 0 82 608
22. 01-03-2014 Still Got The Blues Keur Adinda 0 129 881
23. 27-02-2014 Hutang Urang 0 86 644
24. 14-02-2014 Keur Anjeun 0 79 607
25. 12-02-2014 The Last Train 0 112 853
26. 29-01-2014 Nu Ngaharéwos 0 99 822
27. 27-01-2014 Sedih 0 149 1.097
28. 24-01-2014 The Shadow Of Your Smile 0 118 961
29. 18-01-2014 Kring...! 0 149 1.121
30. 14-01-2014 Tenda Biru 0 62 459