Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Meisya Halimah


FBS

Wiraswasta, ibu rumah tangga, sakola tamat SMA

Fikmin Karya Meisya Halimah (212 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 26-07-2015 Titik Enol 0 61 462
2. 21-07-2015 Momentum 0 55 410
3. 18-07-2015 Sapoé Tas Lebaran 0 92 696
4. 10-07-2015 Bangbung Ranggaék 0 90 599
5. 08-07-2015 Balik Ngabuburit 0 143 1.024
6. 06-07-2015 Perhatianna John Jr 0 113 740
7. 03-07-2015 Syahrul Huda 0 50 380
8. 19-06-2015 Mun Bisa 0 62 429
9. 17-06-2015 Tarawéh Munggaran 0 67 463
10. 15-06-2015 Lain Taun 3015 0 67 468
11. 13-06-2015 3015 Bagian 2 0 106 778
12. 10-06-2015 Teu Sacangra Bulanna 0 54 360
13. 08-06-2015 Sugan Téh 0 46 314
14. 06-06-2015 3015 0 93 687
15. 11-11-2014 Sing Saha Nu Rék Ngawin 0 110 855
16. 10-11-2014 Nu Teu Kacatet 0 147 1.048
17. 09-11-2014 Horor 0 93 690
18. 07-11-2014 Psikopat Nu Lainna 0 112 824
19. 05-11-2014 Nu Sieun Ku Pamajikan 0 105 777
20. 01-11-2014 Sakitnya Ku Di Sini 0 152 1.121
21. 29-10-2014 Nu Tattoan 0 94 701
22. 27-10-2014 Nu Ngajanteng 0 126 1.005
23. 26-10-2014 Sugan Téh 0 156 1.146
24. 25-10-2014 Deuh! 0 129 961
25. 23-10-2014 Nu Ngajirim 0 104 779
26. 22-10-2014 Pindah 0 99 739
27. 21-10-2014 Junun 0 142 1.036
28. 20-10-2014 Kembarna Dunya 0 117 858
29. 19-10-2014 Teu Sakecap-kecap Acan 0 83 564
30. 17-10-2014 Raga Katineung 0 58 425