Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Iwan Kurniawan


FBS

Dilahirkeun di Ciparay-Bandung. Kungsi nyuprih elmu di Singaparna-Tasikmalaya. Ayeuna ngajar di salah sahiji SMA Negeri di Karawang.

Fikmin Karya Iwan Kurniawan (38 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 28-07-2014 Réstart Deui Baé 0 92 642
2. 09-04-2014 Pagerageung (panineungan Cula 2) 0 119 818
3. 08-04-2014 Gara-gara Kacapéan 0 88 631
4. 13-03-2014 Nu Bingung 0 127 898
5. 15-01-2014 Ditolak Sapajodogan 0 134 985
6. 23-10-2013 Lalawora Kana Amanat 0 70
Petingan
536
7. 21-09-2013 Poé Panungtungan 0 64 443
8. 02-08-2013 Nu Kopdar 0 106 740
9. 31-07-2013 Poé Panangtuan 0 81 563
10. 29-07-2013 Nu Moro Peuting Panangtuan 0 98 711
11. 27-07-2013 Ngalongok Mang Sarko 0 94 647
12. 26-07-2013 Obrolan Hiji Peuting 0 108 721
13. 21-07-2013 Nyawang Nu Paanggang 0 96 690
14. 15-07-2013 Ngupahan Manéh 0 85 600
15. 12-07-2013 Kakuatan Cinta 0 110 820
16. 10-07-2013 Papeuntas-peuntas 0 121 916
17. 09-07-2013 Paneumbleuhan 0 147 1.035
18. 08-07-2013 Améh Adil 0 87 676
19. 30-04-2013 Saha Nu Salah? 0 78
Petingan
586
20. 26-04-2013 Nu Ngabangingik 0 127 950
21. 25-04-2013 Caah Déngdéng 0 132 978
22. 21-04-2013 Hésé Rék Wakca 0 97 644
23. 31-03-2013 Samagaha 0 146 1.100
24. 17-03-2013 Rajapati Tengah Peuting 13 107 771
25. 17-03-2013 Gara-gara Ngebut 2 16 134 1.006
26. 16-03-2013 Gara-gara Ngebut 23 134 1.004
27. 13-03-2013 Pasar KagÉt 0 136 927
28. 06-03-2013 Malati Kapati-pati 0 141 1.011
29. 28-02-2013 Naha Salah? 0 139 950
30. 27-02-2013 Naha Salah? 0 140 1.016