Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Encép Muhammad Ayyash


FBS

Koresponden koran sunda Galura, wartwan koran Garut Express

Fikmin Karya Encép Muhammad Ayyash (54 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 03-10-2014 Haji Akbar 0 144 1.013
2. 14-06-2014 Sabatang 0 146 1.068
3. 12-06-2014 S K J 0 80 546
4. 16-03-2014 Raskin 0 146 1.120
5. 18-02-2014 Sanghiyang Walirang 0 144 1.143
6. 17-02-2014 Sagala Didahar 0 140 1.058
7. 10-02-2014 Rémisi 0 144 1.113
8. 08-02-2014 Nu Garélo Anyar 0 144 1.073
9. 01-12-2013 Dr.ai 0 146 1.108
10. 10-11-2013 Jéngkol Perjuangan 0 145 1.124
11. 22-10-2013 Sikina 0 144 1.059
12. 15-10-2013 Rariweuh Rayagung 0 145
Petingan
1.091
13. 13-10-2013 Si Kasép 0 145 1.089
14. 11-10-2013 Hayam 0 146 1.106
15. 08-10-2013 Mang Emuh 0 145 1.052
16. 06-10-2013 Siti Madinah Binti Haji Saud 0 142 1.144
17. 05-10-2013 Kaos Cula 0 140 1.008
18. 23-09-2013 Banténg Pasirmalang 0 145 1.187
19. 17-09-2013 Janari Di Nabawi 0 120 908
20. 15-09-2013 Ikhlas 0 146 1.119
21. 11-09-2013 Junior 0 146 1.076
22. 27-08-2013 Iskandariyah 0 146 1.062
23. 25-08-2013 Parasétamol 0 146 1.188
24. 24-08-2013 Mukena 0 146 1.061
25. 13-08-2013 Rancabuaya 0 146 1.114
26. 12-08-2013 Duriat Pegat Dina Congo Ak-47 0 142 1.144
27. 11-08-2013 Cinta Siti 0 144 1.122
28. 10-08-2013 Késang Fitrah 0 146 1.122
29. 08-08-2013 Bonus Lebaran 0 142 1.122
30. 06-08-2013 Kampus Kayas 0 144 1.092