Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ahmad Avia Ryadhi Kusnadi


FBS

Ahmad Avia Ryadhi Kusnadi

Fikmin Karya Ahmad Avia Ryadhi Kusnadi (112 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 10-12-2014 Randa Bengsrat 0 172 1.152
2. 20-08-2014 Tarung Hebat Sajagat 0 217 1.651
3. 12-01-2014 Hayang Muriang 0 25 157
4. 15-05-2013 Terminal Pesawat 0 182 1.332
5. 14-05-2013 Cumah 0 49 313
6. 12-05-2013 Adan Duha 0 113 701
7. 10-05-2013 Ngalahun Budak 0 98 650
8. 28-04-2013 Nakoda Kahirupan 0 189 1.280
9. 28-04-2013 Lebetkeun Aaaaaanghhhh...! 0 121 946
10. 26-04-2013 Elmu Dicabut 0 117 763
11. 25-03-2013 Tri Asmara 0 103 624
12. 24-03-2013 Asmara 0 43 350
13. 18-03-2013 Sms Penipuan 3 25 161
14. 15-03-2013 Update Status 0 116 787
15. 26-10-2012 Jurus Juragan 0 142 924
16. 22-10-2012 Basa Aringgis 0 101 752
17. 18-09-2012 Hamzah 2 0 147 1.038
18. 17-09-2012 Hamzah 1 0 54 405
19. 28-08-2012 Tikungan Pamungkas Sirkuit Brno 0 184 1.197
20. 21-08-2012 Diwewelan Taeun Meri 0 1.143 7.265
21. 29-07-2012 Dihiap Ku Gusti 0 119 793
22. 17-07-2012 Munggah 0 41 310
23. 12-07-2012 Coverboy 0 99 617
24. 23-06-2012 Lagu Broele (broery-sule) 0 24 172
25. 09-06-2012 Rmz 0 33 231
26. 09-06-2012 Easy Going 0 49 319
27. 29-05-2012 Absen 0 8 61
28. 26-05-2012 Malming 0 18 134
29. 25-05-2012 Jumroh 0 164 995
30. 24-05-2012 Tafakur-musik 0 101 675