Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Karlan Supriadi


FBS

Sakola kaluaran SMA Negri Margahayu 1983/1984
pekerjaan Wiraswata

Fikmin Karya Karlan Supriadi (62 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 20-05-2014 Kulawarga Fikmin 0 88 647
2. 04-05-2014 Kayungyun 0 168 1.188
3. 26-04-2014 Amanat 0 137 974
4. 23-04-2014 Limpeuran 0 155 1.034
5. 22-04-2014 Kembar 0 133 929
6. 21-04-2014 Teu Tulus 0 89 640
7. 20-04-2014 Mitoha 0 102 715
8. 17-04-2014 Miheulaan 0 148 1.031
9. 27-03-2014 Ditungguan 0 127 969
10. 20-03-2014 Nyandung Kelas Teri 0 133 861
11. 08-03-2014 April Move 0 82 575
12. 06-03-2014 Saha 0 59 395
13. 02-03-2014 Hampura 0 86 618
14. 01-03-2014 Beu 0 102 775
15. 27-02-2014 Kawasa Nu Nulis 0 94 721
16. 26-02-2014 Betah 0 78 578
17. 25-02-2014 Kacida 0 117 931
18. 21-02-2014 Aral 0 103 771
19. 20-02-2014 Euweuh Judulan 0 157 1.049
20. 17-02-2014 Sakola 0 106 754
21. 16-02-2014 Sabar 0 57 423
22. 15-02-2014 Handeueul 0 114 807
23. 12-02-2014 Munjung 0 150 1.042
24. 11-02-2014 Teu Tulus Demo 0 86 662
25. 06-02-2014 Karaman 0 109 823
26. 05-02-2014 Nu Hadé 0 87 582
27. 04-02-2014 Nu Kungsi Lawas 0 140 1.016
28. 03-02-2014 Cadu Mundur 0 167 1.190
29. 03-02-2014 Cadu Mundur 0 167 1.190
30. 03-02-2014 Cadu Mundur 0 167 1.190