Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rian Sadananya


FBS

bapakna ghaisan abdul hakim

Fikmin Karya Rian Sadananya (66 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 03-11-2014 Lalakon 0 138 954
2. 02-11-2014 Kencring 0 134 1.012
3. 01-11-2014 Rusiah 0 154 1.080
4. 31-10-2014 Kabagjaan 0 145 1.145
5. 30-10-2014 Sugan Jeung Sugan 0 145 1.029
6. 30-10-2014 Hésé Balik Deui 0 146 1.088
7. 16-10-2013 Ngalamun 0 122 908
8. 14-10-2013 NÉangan Naon? 0 139 991
9. 12-10-2013 Budak Hideung 0 125 886
10. 09-10-2013 SÉsa Maca 0 123
Petingan
903
11. 07-10-2013 ÉlÉhan Ku HorÉam 0 143 1.075
12. 03-10-2013 Dina Suhunan 0 57 445
13. 25-09-2013 Rina 0 116 776
14. 24-09-2013 Ngangeun 0 60 469
15. 22-09-2013 Kurung 0 141 1.076
16. 20-09-2013 Tiung Beureum 0 148 1.080
17. 19-09-2013 Ti Balik 0 135 1.137
18. 18-09-2013 Hanjakal 0 159 1.184
19. 17-09-2013 Ka Inggris 0 150 1.207
20. 16-09-2013 Lanceuk Jauh 0 149 1.157
21. 15-09-2013 Nu Sok Deleka 0 150 1.139
22. 14-09-2013 Nu Sakti 0 149 1.158
23. 13-09-2013 Nu Noong 0 131 1.019
24. 11-09-2013 Sudinta Perlaya 0 150 1.184
25. 10-09-2013 Motor Ogo 0 149 1.110
26. 09-09-2013 Nihtir Wanci 0 117 803
27. 08-09-2013 Ringku-mantangul 0 136 1.065
28. 07-09-2013 Ringku-cula 2 0 142 1.214
29. 06-09-2013 Ringku-salin Jinis 0 145 1.044
30. 05-09-2013 Ringku ( Sandekala 3) 0 139 1.038