Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Neni Yuhaenah


FBS

Sadidinten ngasuh barudak di sakola (ngawulang di SMPN 2 Situraja, Sumedang) ngarangkep janten ibu rumah tangga. Duka kumaha, ka FBS ujug-ujug resep baé.

Fikmin Karya Neni Yuhaenah (100 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 26-06-2015 Codeka 0 149 1.092
2. 16-05-2015 Nu Ngiles Na Tungtung Peuting 0 150 1.245
3. 01-05-2015 Udagan 0 130 1.023
4. 08-04-2015 Nu Lawas Dianti 0 150 1.264
5. 27-02-2015 Kabengbat 0 150 1.164
6. 19-02-2015 Samangsa Reumis Janari 0 140 1.093
7. 14-02-2015 Nu Miang 0 146 1.100
8. 10-02-2015 Pamilih 0 141 1.156
9. 06-02-2015 Abong Biwir Teu Diwengku 0 149 1.228
10. 04-02-2015 Ngantos Wanci 0 126 1.056
11. 31-01-2015 Papasten 0 149 1.205
12. 29-01-2015 Sajadah 0 139 1.036
13. 27-01-2015 Bangbara 0 138 1.057
14. 25-01-2015 Kulak Canggeum Bagja Awak 0 127 1.014
15. 23-01-2015 Rangsak 0 142 1.280
16. 21-01-2015 Nu Lila Di Anti 0 147 1.097
17. 19-01-2015 Apa 0 149 1.154
18. 17-01-2015 Pajauh Asih 0 148 1.125
19. 15-01-2015 Jirim 0 149 1.094
20. 13-01-2015 Pangirut 0 132 1.066
21. 09-01-2015 Hareneg 0 132 1.038
22. 07-01-2015 Harepan Nu Ilang 0 149 1.054
23. 06-01-2015 Pais Lauk 0 138 1.039
24. 04-01-2015 Reparasi 0 146 1.178
25. 02-01-2015 Hutang Hatong 0 145 1.253
26. 01-01-2015 Nu Aheng 0 149 1.156
27. 29-12-2014 Tali Silaturahim 0 141 1.079
28. 28-12-2014 Meuli Arisan 0 145 1.090
29. 25-12-2014 Mojang Geulis 0 147 1.280
30. 20-12-2014 Bade Hideng Nyalira 0 149 1.157