Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Abah Usep


FBS

nuju diajar kutrat kotret

Fikmin Karya Abah Usep (71 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 26-04-2014 Mantuan Indung 0 145 1.149
2. 22-03-2014 Bagja Lahir Batin 0 110 713
3. 18-03-2014 Kajeun Teu Tulus 0 208 1.412
4. 21-01-2014 Akibat Usum Hujan 0 155 1.162
5. 20-01-2014 Teu Jaga-jaga Teuing 0 153 1.136
6. 18-01-2014 Réncang Sangu 0 157 1.087
7. 16-01-2014 Paingan 0 154 1.230
8. 13-12-2013 Kamar 13 0 145 1.008
9. 09-12-2013 Batian 0 156 1.173
10. 05-08-2013 Jangjawokan 0 112 838
11. 06-06-2013 Uyah 0 82 546
12. 20-05-2013 Samamanis Sapapait 0 73 531
13. 12-05-2013 Gadget Baheula 0 74 511
14. 13-02-2013 Teu Bisa Ngaji 0 44 307
15. 10-11-2012 Hoyong Janten Altis 0 74 468
16. 28-10-2012 Nasib 0 181 1.279
17. 20-10-2012 Menu Istiméwa 0 101 776
18. 29-07-2012 Saur 0 52 387
19. 07-05-2012 Kaputusan 0 34 247
20. 01-05-2012 Tarekah 10 64 450
21. 28-04-2012 Ondangan 1 114 820
22. 27-04-2012 Malati Di Egal Eurih 11 32 224
23. 25-04-2012 Kaleleban 0 15 113
24. 20-04-2012 Anak Panigaran 3 197 1.308
25. 13-04-2012 Kadaluarsa 11 177 1.246
26. 11-04-2012 Pertéwi Nguliat 7 51 367
27. 10-04-2012 Ria 20 122 744
28. 06-04-2012 Kuwu Jamhur 26 158 1.267
29. 02-04-2012 Resép 6 126 841
30. 02-04-2012 Sieun 13 35 221