Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Noorfatah Muhammad Dimyati


FBS

PNS di PPPTMGB LEMIGAS JAKARTA

Fikmin Karya Noorfatah Muhammad Dimyati (111 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 09-07-2015 Sapasang Batu Ali 0 150 1.135
2. 04-04-2015 Saha Nu Nyalatkeun Mayit? 0 150 1.237
3. 09-03-2015 Mérah Delima 0 150 1.278
4. 03-03-2015 Legana Dunya 0 149 1.194
5. 20-02-2015 Kado Istiméwa 0 148 1.196
6. 12-02-2015 Buah Tina Tobat 0 150 1.099
7. 30-01-2015 Berkah Tina Musibah 0 150 1.253
8. 29-11-2014 Nu Paséa 0 150 1.119
9. 17-10-2014 Dosa Gedé 0 149 1.096
10. 06-10-2014 Saha Nu Dagangna? 0 150 1.211
11. 29-09-2014 Gerentes Haté 0 149 1.146
12. 26-09-2014 Teu Tulus Munggah Haji 0 147 994
13. 20-09-2014 Dosa Nu Kapopohokeun 0 149 1.342
14. 16-09-2014 Sora Ti Jero Kuburan 0 150 1.181
15. 12-09-2014 Nu Ditéangan 0 150 1.141
16. 05-09-2014 Daun Cau 0 148 997
17. 29-08-2014 Hayang Untung Kalah Ka Buntung 0 149 1.081
18. 02-08-2014 Perkara Leutik 0 130 918
19. 30-07-2014 Jadi Khotib 0 149 1.142
20. 12-07-2014 Sadar Kulantaran Filem 0 150 1.149
21. 08-07-2014 Dahar Bari Nangtung 0 142 975
22. 08-05-2014 Amanat Mama 0 149 1.116
23. 05-05-2014 Diajar Basa Arab 0 149
Petingan
1.048
24. 25-04-2014 Calon Anggahota Dpd 0 150 1.056
25. 24-04-2014 Nyawang Ka Tukang 0 148 1.194
26. 17-04-2014 Huntu Maung, Jimat Ujian 0 138 948
27. 10-04-2014 Golongan Bodas 0 129 949
28. 03-04-2014 Ngalaksanakeun Syaréat 0 149 1.073
29. 27-03-2014 Sajam Bisa Umroh 0 150 1.042
30. 21-03-2014 Ngarumas 0 148 1.027