Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rian Secooterist Nyintreuk


FBS

Jalma bodo hayang loba kanyaho, tapi teu bodo katotoloyo

Fikmin Karya Rian Secooterist Nyintreuk (40 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 22-06-2013 Guling Gasahan 0 135 859
2. 22-06-2013 Guling Gasahan 0 135 859
3. 21-06-2013 Bodo Alewoh 0 103 679
4. 20-06-2013 Aya Ke'ne'h Duriat 0 139 941
5. 18-06-2013 Saha Nu Kampungan 0 112 730
6. 17-06-2013 Isuk-isuk 0 113 742
7. 13-06-2013 Ngangon Panghare'pan 0 55 398
8. 12-06-2013 Melak Sampeu 0 71 484
9. 11-06-2013 Bereum Beungeut 0 147 936
10. 04-06-2013 Leungit Ciri 0 119 728
11. 01-06-2013 Tisaprak 0 100 637
12. 13-05-2013 Teu Katembong Bujur 0 81 517
13. 27-04-2013 Bogoh Munggaran 0 87 561
14. 24-04-2013 Kuburan Cina 0 166 1.035
15. 24-04-2013 Kabawa Palid 0 155 977
16. 24-04-2013 Wanci Isuk Rebun 0 102 730
17. 18-04-2013 Bedog Manjing Warangka 0 96 640
18. 18-04-2013 Katarik Birahi 0 116 806
19. 17-04-2013 Heurin Ku Letah 0 197 1.260
20. 14-03-2013 Abong Beteung Orang Kampung 0 54 382
21. 22-01-2013 Siki Nangka 1 55 377
22. 21-01-2013 Jurig Gering 4 54 370
23. 19-01-2013 Teu Eling 0 60 402
24. 19-01-2013 Hariring 7 50 341
25. 19-01-2013 Manusa 2 62 397
26. 19-01-2013 Pangampura 1 29 193
27. 19-01-2013 Stacion Cimahi 6 0 56 393
28. 19-01-2013 Stacion Cimahi 4 0 60 389
29. 19-01-2013 Stacion Cimahi 4 0 58 395
30. 19-01-2013 Stacion Cimahi 3 5 62 394