Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Munggaran Alfatih Z


FBS

Ngawirid diri pikeun nyorang kahirupan

Fikmin Karya Munggaran Alfatih Z (53 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 26-09-2014 Secret Admirer 0 141 1.025
2. 15-05-2014 Dua Rupa Peuting 0 187 1.329
3. 21-01-2014 Kapal Udara 0 142 1.159
4. 20-04-2013 Barongsay Beureum 0 111 880
5. 17-04-2013 Cula Bungur 0 92 659
6. 07-04-2013 Peuting Nu Simpé 0 93 814
7. 10-03-2013 Di Rohang Vk 0 213 1.590
8. 09-02-2013 Kahuruan 0 168 1.298
9. 27-07-2012 Puasa 0 164
Petingan
1.137
10. 10-07-2012 Patrem 37 133 1.054
11. 25-05-2012 Obsèsi 0 139 1.059
12. 21-05-2012 Handapeun Purnama Opat Welas 0 120 896
13. 12-05-2012 Landmark 0 42 272
14. 27-04-2012 Lain Ngimpi 16 142 1.060
15. 24-04-2012 Peuting Katujuh 17 107 785
16. 13-04-2012 Dunungan 21 125 956
17. 04-04-2012 Sanajan Sarèbu Warna 19 62 408
18. 03-04-2012 Pilihan 14 70 433
19. 03-04-2012 Di Taman 13 130 971
20. 01-04-2012 Nu Teu Ka Fikminkeun 34 121
Petingan
782
21. 31-03-2012 Elegi Malem Minggu 22 76 578
22. 29-03-2012 Ideu Brilian 47 93 632
23. 21-03-2012 Di Ruang Igd 19 149 1.003
24. 19-03-2012 Basa Hujan Ngucurkeun Tunggara 1 100 727
25. 17-03-2012 Nu Patepung Lawung 12 151 981
26. 15-03-2012 Fikminer 5 123 811
27. 15-03-2012 Ambu 17 138 945
28. 14-03-2012 Nagri Alien 22 141 972
29. 13-03-2012 Cimata 11 56 396
30. 13-03-2012 Jalan Cagak 6 122 772