Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ibnu Hijar Apandi


FBS

Jurnalis & Publisher

Fikmin Karya Ibnu Hijar Apandi (211 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 29-12-2013 Sora Paragraf 0 69 532
2. 28-12-2013 Pungkasna Hiji Carita 0 50 386
3. 27-12-2013 Natal Poé Juma’ah 0 50 447
4. 24-12-2013 Kalédoskup 0 81 560
5. 22-12-2013 Ngabébénjokeun 0 50 340
6. 15-12-2013 Agama & Cinta 0 148
Petingan
1.135
7. 07-12-2013 Jarah 0 91 711
8. 04-12-2013 Tokoh Carita Diperkosa 0 92 702
9. 27-11-2013 Ngeukeupan 0 66 522
10. 06-11-2013 Lir Kincir 0 50
Petingan
399
11. 02-10-2013 Kopdar 0 50 357
12. 21-09-2013 Gering 0 135 1.011
13. 06-09-2013 Miss World 0 7 43
14. 28-08-2013 Asih Mérah Putih 0 144 1.122
15. 27-08-2013 Métallica 0 149 1.131
16. 13-08-2013 Sajak Keur Kuring Ti Maranéhna 0 116 904
17. 05-08-2013 Zakat Jeung Sodakoh 0 150 1.127
18. 28-07-2013 Mapag Dua Taun 0 106 800
19. 26-07-2013 Dicabok Siah Ku Aing 0 159 1.114
20. 23-07-2013 Pakét 0 138 968
21. 21-07-2013 Ibnu Fathanah 0 145 1.075
22. 17-07-2013 Pulitik Praktis 0 85 669
23. 28-06-2013 Dina Tangga Éta Kénéh 0 55
Petingan
378
24. 23-06-2013 Carita Perang 0 150 1.114
25. 20-06-2013 Para Démonstran 0 114 877
26. 14-06-2013 Kuring Téh Wartawan 0 99
Petingan
782
27. 12-06-2013 Maung 0 106 814
28. 09-06-2013 Tobat 0 76 616
29. 08-06-2013 Bom 0 140 1.080
30. 07-06-2013 Hadiah 0 171 1.281