Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Jejen Jaelani Wargadipura


FBS

Lahir di Bandung, 6 Juni 1955, mangsa SD, SMP di Tasik, SMA Negeri 1 Kota Sukabumi, S-1, S-2 di Jakarta.. Pangsiun tina guru 1 Juli 2016.
Ngawitan tulas-tulis taun 1982, karangan munggaran dimuat dina Mangle Taun 1982. Karangan sanesna dimuat dina Majalah Cupumanik, Sunda Midang.

Fikmin Karya Jejen Jaelani Wargadipura (1.690 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1681. 26-09-2011 Bohong 0 9 55
1682. 26-09-2011 Telepon 0 4 30
1683. 26-09-2011 Sanes Horor 1 7 44
1684. 26-09-2011 Diskusi 6 13 87
1685. 26-09-2011 Fikmin@wawales 0 5 28
1686. 26-09-2011 Nungtutan 2 5 36
1687. 26-09-2011 Indung 0 7 61
1688. 26-09-2011 Gusti... 0 21 140
1689. 26-09-2011 Kesang 0 11 62
1690. 16-09-2011 Can Dijudulan 2 169 1.127