Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Jejen Jaelani Wargadipura


FBS

Lahir di Bandung, 6 Juni 1955, mangsa SD, SMP di Tasik, SMA Negeri 1 Kota Sukabumi, S-1, S-2 di Jakarta.. Pangsiun tina guru 1 Juli 2016.
Ngawitan tulas-tulis taun 1982, karangan munggaran dimuat dina Mangle Taun 1982. Karangan sanesna dimuat dina Majalah Cupumanik, Sunda Midang.

Fikmin Karya Jejen Jaelani Wargadipura (1.690 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 19-01-2015 Léngkah 0 150 1.074
62. 17-01-2015 Simpé 0 139 1.033
63. 16-01-2015 Harepan Nu Teuing Kamana 0 132 949
64. 15-01-2015 Balukar Macét 0 150 1.082
65. 14-01-2015 Amanat 0 146 1.015
66. 13-01-2015 Anjeun 0 101 756
67. 12-01-2015 Duriat Pegat Ku Cidra 0 116 886
68. 11-01-2015 Pasini Nganti Jawaban 0 150 1.066
69. 10-01-2015 Nu Kasiksa Ku Dosana 0 125 933
70. 09-01-2015 Kasaluyuan 0 150 1.073
71. 08-01-2015 Jumaah Bada Magrib 0 120 997
72. 07-01-2015 Nu Mulang Wanci Sareupna 0 147 1.157
73. 06-01-2015 Paninneungan Taun Baru 0 125 960
74. 05-01-2015 Wanci Carangcang Tihang 0 135 1.028
75. 04-01-2015 Kampuh 0 126 925
76. 03-01-2015 Pangrérémo 0 107 765
77. 02-01-2015 Sumpah Panchali 0 115 864
78. 26-12-2014 Sangkuriang 0 122 894
79. 24-12-2014 Tiwasna Kurtilas 0 136 1.073
80. 22-12-2014 Ngalembur 0 148 1.055
81. 21-12-2014 Jamparing Asih Surtikanti 15 0 149 1.256
82. 20-12-2014 Jamparing Asih Surtikanti 15 0 149 1.256
83. 19-12-2014 Jamparing Asih Surtikanti 14 0 150 1.088
84. 18-12-2014 Jamparing Asih Surtikanti 13 0 140 1.115
85. 17-12-2014 Jamparing Asih Surtikanti 12 0 150 1.161
86. 15-12-2014 Jamparing Asih Surtikanti 11 0 150 1.117
87. 12-12-2014 Jamparing Asih Surtikanti 10 0 150 1.180
88. 11-12-2014 Jamparing Asih Surtikanti 9 0 148 1.083
89. 10-12-2014 Jamparing Asih Surtikanti 8 0 147 1.062
90. 09-12-2014 Jamparing Asih Surtikanti 7 0 150 1.157