Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Jejen Jaelani Wargadipura


FBS

Lahir di Bandung, 6 Juni 1955, mangsa SD, SMP di Tasik, SMA Negeri 1 Kota Sukabumi, S-1, S-2 di Jakarta.. Pangsiun tina guru 1 Juli 2016.
Ngawitan tulas-tulis taun 1982, karangan munggaran dimuat dina Mangle Taun 1982. Karangan sanesna dimuat dina Majalah Cupumanik, Sunda Midang.

Fikmin Karya Jejen Jaelani Wargadipura (1.690 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 06-05-2015 Pusaka Pangsaktina 0 148
Petingan
1.070
32. 05-05-2015 Asumsi 0 145 1.130
33. 04-05-2015 Biwir Jeung Ceuli 0 123
Petingan
943
34. 20-04-2015 Ageman 0 143 1.130
35. 14-04-2015 Serat Kanggo Salira 0 120 881
36. 08-03-2015 Di Nagri Loba Carita 0 136 1.021
37. 05-03-2015 Di Rumah Sakit 0 148 1.055
38. 02-03-2015 Kukupu Peuting 0 132 1.021
39. 28-02-2015 Nu Rék Mapag Pilkada 0 150 1.137
40. 26-02-2015 Parahu Kertas 0 131 947
41. 25-02-2015 Réngkak Kota 0 149 1.031
42. 19-02-2015 Di Basisir Cisolok 0 146 1.135
43. 18-02-2015 Kanggo Salira Nu Nuju Guligah 0 145 977
44. 17-02-2015 Pakia-kia 0 150 1.135
45. 16-02-2015 Meupeus Kasimpé 0 138 1.096
46. 15-02-2015 Hapunten... 0 147 1.095
47. 13-02-2015 Parahu Peuting 0 149 1.104
48. 09-02-2015 Trésna Nu Nganteng 0 130 971
49. 06-02-2015 Keukeuh 0 148 1.074
50. 04-02-2015 Ambon Sorangan 0 150 1.066
51. 03-02-2015 Amanat Nu Jadi Bapa 0 150 1.035
52. 02-02-2015 Di Basisir Bihari 0 150 1.115
53. 31-01-2015 Asih Nyamuni 0 150 979
54. 31-01-2015 Keur Jokowi 0 148 1.032
55. 29-01-2015 Asih Bulan Sapasi 0 143 1.054
56. 24-01-2015 Maharasa Cinta 0 139 1.021
57. 23-01-2015 Satia 0 150 1.016
58. 22-01-2015 Rusiah Anjeun 0 101 709
59. 21-01-2015 Lebah Simpéna Peuting 0 149 1.050
60. 20-01-2015 Réngkak Dosa 0 111 814