Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Tety Solehawati


FBS

Kantos nyerat carpon di sababaraha media diantawisna di dina Majalah Manglé

Fikmin Karya Tety Solehawati (255 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 29-06-2015 Tamaha 0 51 350
2. 28-06-2015 Balèbat 0 126 985
3. 08-05-2015 Teu Suka 0 95 737
4. 02-05-2015 Nu Kasilep Sora Degung 0 137 1.082
5. 10-04-2015 Keur Carèham 0 97 672
6. 24-03-2015 Museum 0 100 699
7. 19-03-2015 Kalakay Jati 0 150
Petingan
1.075
8. 24-02-2015 Serat Kanggè Ambu 0 107 724
9. 22-02-2015 Bral! 0 63 403
10. 17-02-2015 Jab-lud 0 110 726
11. 14-02-2015 Kasilih Bulan Sapasi 0 63 432
12. 14-02-2015 Allergi 0 149 1.016
13. 05-02-2015 Sabot Ditinggalkeun 0 135 965
14. 03-02-2015 Titipan 0 84 627
15. 31-01-2015 Wilujeng Ènjing! 0 118 861
16. 30-01-2015 Budak (2) 0 148 1.151
17. 24-01-2015 Teundeun Poho 0 84 652
18. 23-01-2015 Pasini Di Irigasi 0 108 808
19. 22-01-2015 Budak 0 126 846
20. 16-01-2015 Geuning? 0 120 874
21. 13-01-2015 Mamah 0 97 710
22. 01-01-2015 Bangblas 0 37 267
23. 24-12-2014 Kapakan 0 84 589
24. 21-12-2014 Cahya 0 90 667
25. 15-12-2014 Sobat Nu Satia 0 146 1.078
26. 11-12-2014 Moal Tiasa Ical 0 144 1.080
27. 09-12-2014 Cidra 0 81 552
28. 02-12-2014 Lintang 0 148 1.005
29. 22-11-2014 Sabot Hujan 0 148 1.044
30. 15-11-2014 Simpé 0 138 963