Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rini Mayasari


FBS

Maya mah resep maca, komo kana sastra mah. Sanajan teu tiasa ngadamel karya nu saé, tapi teteup sumanget diajar. Soméah, daréhdéh, resep banyol... pan urang sunda tulén, hé hé héh.

Fikmin Karya Rini Mayasari (58 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 25-06-2015 Hadiah Lebaran 0 145 1.079
2. 02-06-2015 Ranggeuman Asih Mamah 0 136 955
3. 29-04-2015 Bobot Pangayon Timang Taraju 0 120
Petingan
873
4. 17-03-2015 Sareupna 0 150 1.160
5. 11-02-2015 Tamaha 0 149 1.089
6. 26-01-2015 Tatangga 0 142 1.015
7. 22-12-2014 Haturan Mamah 0 146 913
8. 20-11-2014 Sketsa Hujan 0 148 1.055
9. 14-11-2014 Talatah 0 148 1.091
10. 17-10-2014 Nu Muru Balébat 0 134 1.054
11. 02-10-2014 OlÉh-olÉh 0 147 1.025
12. 13-09-2014 Basa Hujan Sareupna 0 115 875
13. 12-09-2014 Silung 0 148 1.113
14. 09-08-2014 Sunset 0 108 786
15. 20-06-2014 Cikopi Jeung Katumbiri 0 79 623
16. 06-06-2014 Mindah Rupa 0 110
Petingan
820
17. 13-05-2014 Gunem Panon 0 174
Petingan
1.261
18. 24-04-2014 Teu Rumasa Gélo 0 168 1.244
19. 05-02-2014 Ujang 0 150
Petingan
1.061
20. 09-01-2014 Budak 0 151 1.219
21. 01-10-2013 Dilamar 0 152
Petingan
1.123
22. 15-08-2013 FÉstival Bedug 0 149
Petingan
1.151
23. 23-07-2013 Karémpan 0 143 1.077
24. 19-07-2013 Suudzon 0 196 1.505
25. 22-06-2013 PoÉk 0 142 1.033
26. 19-06-2013 Badminton 0 164 1.366
27. 16-06-2013 Milangkala 0 102 717
28. 12-06-2013 Opat Bulanan 0 125 982
29. 07-06-2013 Galindeng Kemba 0 144 1.180
30. 04-06-2013 Kukupu Eunteup Na Salju 0 86 706