Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yetti War


FBS

Padamelan : 1. Pensiunan
2. Wirausaha

Fikmin Karya Yetti War (170 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 03-09-2014 Panyakit Lapar 0 102 754
2. 04-04-2013 Kacida 0 71 463
3. 02-04-2013 Nu Tepung Taun 0 64 469
4. 27-03-2013 Harewos 0 25 179
5. 19-03-2013 Nu Ngagaleong 0 50 382
6. 19-03-2013 Nu Ngagaleong 0 50 382
7. 11-03-2013 Nu Ngulapes 0 138 971
8. 08-03-2013 Leungit 0 124 931
9. 07-03-2013 Nu Ditepungkeun 0 116 834
10. 07-03-2013 Ratu Jeung Raja 0 160 1.074
11. 07-03-2013 Mipit 0 49 308
12. 06-03-2013 Sagara Bagja 0 120 821
13. 05-03-2013 Nyolong Bade 0 172 1.023
14. 05-03-2013 Nasib 0 262 1.703
15. 03-03-2013 Nasib 0 201 1.339
16. 27-02-2013 Manteng 0 65 477
17. 27-02-2013 Berekat 0 160 983
18. 15-01-2013 Nastiti 3 89 552
19. 09-12-2012 Kasono 4 73 496
20. 04-12-2012 Sorangan Deui 0 135 877
21. 14-11-2012 Miliar 0 138 943
22. 14-11-2012 Implengan 0 94 569
23. 03-11-2012 Jempling 0 46 344
24. 03-11-2012 Pasrah Arit 0 36 287
25. 01-11-2012 Ku Tega 0 68 451
26. 23-10-2012 Si Sudin 0 157 938
27. 15-10-2012 Geter-geter Hate Nu Baheula 0 273 1.640
28. 15-10-2012 Nu Leah 0 238 1.441
29. 15-10-2012 Nu Leah 0 247 1.487
30. 11-10-2012 Harewos Peuting 0 130 850