Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Kang Asep Rachmat YZ


FBS

Aktivitas : Kacapi player, MC. Hobby : Ngahuleng bari udud & ngopi, Plus ngakhayal, Padamelan sadidinten : Ngantosan Job.

Fikmin Karya Kang Asep Rachmat YZ (27 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 13-01-2014 Nyasab 0 80 618
2. 17-02-2013 Tim Suksés 0 146 1.039
3. 04-02-2013 Lain Mangsana 4 38 318
4. 03-02-2013 Calon Artis 0 148
Petingan
1.135
5. 01-02-2013 Tumbal Wangunan 4 148 1.096
6. 11-01-2013 Antara Harta Jeung Cinta 18 101 777
7. 06-01-2013 Peunggas Harepan 8 74 557
8. 06-01-2013 Guriang Tujuh 5 148 1.106
9. 02-01-2013 Happy New Year 8 195 1.442
10. 11-10-2012 Nu Keur Timburu 0 137 1.072
11. 18-09-2012 Tangtungan Hirup 0 74 572
12. 16-09-2012 Amarah Pamunah 0 152
Petingan
1.154
13. 16-09-2012 Amarah Pamunah 0 160 1.238
14. 31-08-2012 Mapag Panganten 0 166 1.327
15. 30-08-2012 Jajaka Tuna Netra 0 101 672
16. 26-08-2012 Neangan 0 46 324
17. 23-08-2012 Catetan Dina Tungtung Peuting 0 90 674
18. 15-08-2012 Ngajul Bulan Ku Asiwung 0 129 869
19. 14-08-2012 Duit Nyasar 0 153 1.100
20. 14-08-2012 Hanas Ngéléhan 0 389 2.789
21. 12-08-2012 Nu Jajaluk 0 206 1.433
22. 11-08-2012 Galandangan 0 162 1.172
23. 08-08-2012 Guntreng Rasa 0 108 781
24. 07-07-2012 Lain Anjeun...enung! 0 113 787
25. 06-07-2012 Sisi Tanjakan 7 89 628
26. 05-07-2012 Las Vegas 1 134 888
27. 05-07-2012 Update Status 5 161 1.083