Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Sarjang


FBS

Ngawitan nyerat ti jaman SMP, sajak, carpon sareng tulisan sanesna kantos dimuat di sababaraha surat kabar sareng majalah. Kiwari aktif ngokolakeun kasenian sareng rerencangan di Karawang

Fikmin Karya Sarjang (96 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 26-10-2013 Lalakon Munjung Ka Bagong 0 150
Petingan
1.181
2. 19-10-2013 Di Langit Bulan Ngalimba 0 148
Petingan
1.124
3. 12-10-2013 Lain Kaléng-kaléng Acan 0 149
Petingan
1.109
4. 10-10-2013 Titisan Nyi Dayang Sumbi 0 136
Petingan
1.053
5. 07-10-2013 Ngimpi Panggih Jeung Izroil 0 150 1.142
6. 04-10-2013 Maotna Bongkot Gerwani 0 150
Petingan
1.184
7. 01-10-2013 Pa Indra 0 135
Petingan
1.011
8. 29-09-2013 Tilu Parawan 0 110 877
9. 23-09-2013 Kayas Pagerageungan 0 135 1.049
10. 17-09-2013 Démo 0 122 970
11. 14-09-2013 Lebu 0 150 1.230
12. 06-09-2013 Lagu Maksa 0 77 528
13. 11-08-2013 Jago Kolot 0 121 959
14. 21-06-2013 Tanding Panganggeusan 0 149 1.171
15. 13-06-2013 November Rain 0 148 1.150
16. 19-04-2013 Damar Pagerageung 0 131 1.006
17. 18-04-2013 Anjeun 0 56 415
18. 04-03-2013 Anak Pamajikan 0 150
Petingan
1.245
19. 28-02-2013 Si Angora 0 151
Petingan
1.285
20. 19-02-2013 Ambon Sorangan 0 126 1.025
21. 15-02-2013 Abah 0 151 1.326
22. 13-02-2013 Tresna 0 148
Petingan
1.153
23. 11-02-2013 Sorangan 0 101 789
24. 09-02-2013 Salingkuh Minggu Katilu 0 127
Petingan
934
25. 06-02-2013 Kian Santang 0 116
Petingan
980
26. 05-02-2013 Tanpadaksa 0 150
Petingan
1.033
27. 02-02-2013 Handapeun Linduh Angsana 57 143
Petingan
1.071
28. 31-01-2013 Kanibal 77 145
Petingan
1.163
29. 30-01-2013 Peuting 33 143
Petingan
1.058
30. 28-01-2013 Tahiyat 65 125
Petingan
946