Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Adah Sulaeman


FBS

Adah Sulaeman, dilahirkeun di Sumedang (Kecamatan Ciamnggung) ping 28 Januari 1963. Kantos sakola di SPGN 1 Bandung lulus taun 1983, neraskeun ka IKIP Jurusan Seni Rupa Minorna Basa Sunda. lulus taun 1985. Ngawitan mancen tugas di wewengkon Banten (Prov. Banten tacan ngadeg) ti kawit taun 1985 dugi ka Januari 1991. Ti 1991 dugi ka ayeuna tacan ingkah balilahan mancen di SMP Negeri 1 Cimanggung Kabupaten Sumedang. Sok tulas tulis ti ngawitan nuju kuliah di IKIP, tapi teu junun, ngan ukur kanggo nyaliraeun, paling kanggo para siswa atawa bahan ajar. He.

Fikmin Karya Adah Sulaeman (163 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 22-09-2014 Erloji 0 117 790
2. 30-08-2013 Martil 0 145 1.051
3. 29-08-2013 Surat Kanggo Kang Iwan 0 155 1.083
4. 31-07-2013 Duka Saha 0 136 1.007
5. 30-07-2013 Batu Beureum 2 0 138 966
6. 29-07-2013 Batu Beureum 1 0 143 1.080
7. 27-07-2013 T H R 0 160 1.199
8. 23-07-2013 Sarung 0 108 830
9. 30-05-2013 Sagala Hérang 0 144 1.186
10. 28-05-2013 Telepon Sééng 0 115 858
11. 30-03-2013 Dua Wanoja 0 121 945
12. 28-03-2013 Gara-gara Sajak 0 112 940
13. 27-03-2013 Kadeoh 0 141 1.043
14. 21-03-2013 Teu Percaya 0 132 1.002
15. 20-03-2013 Memeh Tsunami 0 65 476
16. 19-03-2013 Lalakon Hirup 0 121 886
17. 03-03-2013 Budak Angon 0 145 1.000
18. 01-03-2013 Hariring Kuring 0 108 737
19. 26-02-2013 Papanggih 0 168 1.216
20. 14-02-2013 Sasalimpetan 0 133 975
21. 11-02-2013 Deudeuh Teuing 0 153 1.165
22. 17-01-2013 Patung 13 169 1.262
23. 09-01-2013 Bekel Taun Anyar 0 165 1.142
24. 26-12-2012 Bahaya Laten 1 136 970
25. 20-12-2012 Di Sisi Jalan Ciamis 6 107 770
26. 20-12-2012 Amisna Madukismo 9 131 941
27. 11-12-2012 Lain Banjir 4 119 857
28. 28-11-2012 Balakbak 0 146 1.123
29. 27-11-2012 Bapa 0 138 900
30. 26-11-2012 Dam Dam Aw Aw 0 144 981