Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Jordan Kurniawan


FBS

Pituin Tasik, Sadidinten Icalan Ka Ditu Ka Dieu, Ngablog, Sareng Mikmin.

Fikmin Karya Jordan Kurniawan (217 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 01-08-2013 Duit Sakarung 0 150 1.097
2. 24-07-2013 Sepor 0 149 1.230
3. 05-07-2013 Kérék 0 150 1.128
4. 01-07-2013 Ps 0 150 1.046
5. 17-06-2013 Pélét 0 151 1.268
6. 16-06-2013 Duit Lépét 0 151 1.308
7. 12-06-2013 Penjara 0 150 1.073
8. 30-05-2013 Hayam Pelung 0 149 1.074
9. 30-05-2013 Hayam Pelung 0 150 1.155
10. 19-05-2013 Budak Meunang Hayang 0 150 1.021
11. 17-05-2013 Tukang Dagang 0 150 991
12. 16-05-2013 Mintul 0 150 1.039
13. 13-05-2013 Jilbab Néng Ijah 0 150 1.104
14. 29-04-2013 Donto 0 150 1.100
15. 22-04-2013 Pamingpin 0 150
Petingan
982
16. 16-04-2013 Guda-gadé 0 150 1.010
17. 14-04-2013 Lepat Ngintun 0 150 1.255
18. 10-04-2013 Disunat 0 137 1.000
19. 08-04-2013 Mélaan Switer 0 150 1.111
20. 02-04-2013 Tukang Bakwan 0 150 1.080
21. 31-03-2013 Opat 0 141 983
22. 30-03-2013 Perjangjian 0 74 588
23. 26-03-2013 Harga Diri 0 149 1.093
24. 24-03-2013 Ngadat 0 114 915
25. 21-03-2013 Angeun Tutut 0 150
Petingan
1.044
26. 17-03-2013 Asup Angin 26 150
Petingan
1.067
27. 12-03-2013 Pérum 0 149
Petingan
1.000
28. 12-03-2013 Pérum 0 149 998
29. 10-03-2013 Katipu 0 148 1.154
30. 07-03-2013 Widadari 0 141 1.122