Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Valda


FBS

Ti mimiti ngacaprak teu pararuguh, nepi ka diajar titik koma, nya di Fbs pisan.
Taya kasang tukang tulas tulis da puguh titadi na gé ukur biasa gaul jeung bungbu dapur.
Ancrub ka lapak dibetot ku Rudi Riadi, fikminer nu sobat dalit pisan.
Nuhun Jang ah! Uing loba dulur di ieu lapak ku alatan dibedol.
Soal fikminna mah, duka teuing da nu ngajén batur.
Ngan nu puguh mah, reueus bagja bisa nyieun fikmin, najan can pati moronyoy gé, :D

Fikmin Karya Valda (131 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 01-06-2015 Anaking Hayu... 0 124
Petingan
929
2. 18-05-2015 Bruh Bréh 0 149
Petingan
1.086
3. 05-04-2015 Azab Pikeun Nyi Ibung 0 149 1.047
4. 01-04-2015 Sumerah 0 112 831
5. 29-03-2015 Pikun 0 147
Petingan
1.001
6. 24-03-2015 Baju Pangantén 0 150 1.176
7. 20-03-2015 Hayang Séksi 0 135 954
8. 11-03-2015 Tepung Di Pangumbaraan 0 130
Petingan
972
9. 10-03-2015 Haté 0 149
Petingan
1.059
10. 04-03-2015 Lain Dunya Nu Ieu 0 115
Petingan
732
11. 04-02-2015 Sapuluh Menit 0 103 777
12. 02-01-2015 Pati 0 123 858
13. 01-01-2015 Pasar Ahir Taun 0 146 1.041
14. 15-09-2014 Paguneman 0 133 965
15. 06-09-2014 Hanjat 0 143
Petingan
972
16. 30-07-2014 Burut 0 114 798
17. 14-01-2014 Niat Mulang 0 149 1.278
18. 09-01-2014 Aing Ambek 0 130 933
19. 03-01-2014 Manusa Dina Paménta Tur Rasa 0 146 1.151
20. 26-12-2013 Raga Nyiar Banda 0 150 1.293
21. 13-12-2013 Muuaach...! 0 132 1.025
22. 11-12-2013 Beungeut Sia 0 150 1.051
23. 03-12-2013 Wasiat Keur Anjeun 0 140 938
24. 18-11-2013 Rosana Asmara Munggaran 0 145 1.244
25. 04-11-2013 Sésa Rurujit 0 145
Petingan
1.082
26. 22-10-2013 Birahi Pamungkas 0 147
Petingan
1.146
27. 21-10-2013 Getih Warisan Jeung Dendam. Karma? 0 144
Petingan
1.105
28. 11-10-2013 Hanaang 0 110 770
29. 07-10-2013 Tadi Mah Baal Kénéh 0 145
Petingan
1.036
30. 05-10-2013 Cinta Urang Kakalicesan 0 147 1.168