Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • ZAENAL ABIDIN


FBS

ZAENAL ABIDIN, Lahir di Kuningan dina 21 Mei 1993, kungsi ngarengsèkeun atikan anu formal di SDN 1 DUKUHMAJA taun 2006, SMPN 1 LURAGUNG taun 2009, SMKN 1 LURAGUNG (2011). Basik otomotif kungsi pinunjul ti SMK tapi henteu dimangfaatkeun keur neang pagaweaèan. Sabab di tuluykeun nyuprih èlmu di STKIP Muhammadiyah Kuningan jurusan Pendidikan Bahasa jeung Sastra Daerah.

Fikmin Karya ZAENAL ABIDIN (60 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 30-07-2015 Dunga Nini Asih 0 144 1.048
2. 21-06-2015 Layung 0 73 540
3. 16-06-2015 Munggah 0 146 1.112
4. 10-06-2015 Nyi Rararungsing 0 149 1.202
5. 30-05-2015 Si Lingga 0 133 951
6. 25-05-2015 Sajatining Riwan 0 150
Petingan
1.204
7. 02-05-2015 Singlar Kasinglar 0 149 1.106
8. 01-05-2015 Tukang Lukisan 0 104 782
9. 18-04-2015 Dunia Lain 0 150 1.000
10. 17-04-2015 Kecrék Tunggal 0 150 1.165
11. 15-04-2015 Inka (ii) 0 140 1.130
12. 19-03-2015 Lawon Peuting 0 150 1.111
13. 13-01-2015 Teu Kawawa 0 108 741
14. 12-01-2015 Inka 0 150 1.074
15. 20-12-2014 Belis Gugat 0 150 1.188
16. 16-11-2014 Baliho 0 153 1.215
17. 22-10-2014 Sorangan 0 150
Petingan
1.105
18. 01-10-2014 Ngimpi 0 150 1.099
19. 22-09-2014 Save Ciremai 0 150 1.107
20. 09-05-2014 Mancala Cimata 0 148 1.107
21. 06-05-2014 Sasakala Béntang Punah 0 151 1.123
22. 11-04-2014 Bohong 0 146 1.058
23. 25-03-2014 Mutilasi 0 129 939
24. 19-01-2014 Sebom 0 148 1.047
25. 19-09-2013 Manggih Kareuwas Ii 0 148 1.067
26. 07-08-2013 Méméh Puasa Lekasan 0 144 1.112
27. 18-07-2013 Cimata Mutiara 0 101 749
28. 11-07-2013 Dongeng Abah 0 125 885
29. 06-07-2013 Nu Sibuk 0 78 512
30. 08-06-2013 Gatotkaca 2013 0 118 856