Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Èka Anggiani Iman


FBS

Lahir di Bandung, linggih di Bandung, ngawulang di Cimanggung Sumedang 24 jam pelajaran samingguna, sesa waktosna damel janten ibu rumah tangga ngurus murangkalih sajodo, maca novel, nonton film drama n rada solitaire... :-)

Fikmin Karya Èka Anggiani Iman (20 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 05-05-2013 Mobil Anyar 0 148 1.136
2. 04-05-2013 Mamingan 0 149
Petingan
975
3. 18-07-2012 Simbut Saha 0 169 1.124
4. 17-07-2012 Nu Nganteur Nu Mulang 0 165 1.172
5. 14-03-2012 Sad Movie 22 146 1.025
6. 13-03-2012 Too Young To Be Married 51 146 1.051
7. 03-03-2012 Sad Sonata 0 120 737
8. 01-03-2012 Tukang Jeruk 0 134 977
9. 29-02-2012 Indung Kuring 16 152 1.027
10. 23-02-2012 Saved By The Bell 13 173 1.345
11. 22-02-2012 Kueh Sagon 25 208 1.466
12. 21-01-2012 Sms 13 11 66
13. 02-01-2012 Sergur 17 86 559
14. 24-11-2011 Samar Polah 50 89 618
15. 22-11-2011 Kila-kila 9 37 235
16. 18-11-2011 Sms 26 89 510
17. 18-11-2011 Bisaan 9 26 178
18. 17-11-2011 Si Bungsu 0 32 210
19. 17-11-2011 Si Bungsu 28 32 210
20. 15-11-2011 Siga Agnes Monica 29 240 1.607