Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ade Nendang Rahman


FBS

Indo Majalengka (pun biang) - Banten (pun bapa); kantos janten padamel bank swasta, padamel perusahaan asing, sareng PNS. Padamelan sadidinten ayeuna, ngawulang di Bandung sareng ngurus sakola di Subang.

Fikmin Karya Ade Nendang Rahman (162 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 11-07-2015 Jurnal 6 0 154 975
2. 10-07-2015 Jurnal 5 0 152 949
3. 08-07-2015 Jurnal 4 0 147 1.031
4. 07-07-2015 Jurnal 3 0 147 909
5. 06-07-2015 Jurnal 2 0 153 976
6. 04-07-2015 Jurnal 1 0 150 954
7. 11-08-2014 Mas Punjul 0 145 963
8. 09-08-2014 Karunya 0 93 564
9. 22-01-2014 Salingkuh Amatir 0 169 1.135
10. 19-11-2013 Jang Empud Jeung Ma Isah 0 174 1.036
11. 25-09-2013 Nu Maksa Ngamandian 0 194 1.223
12. 22-09-2013 Paseukeut-seukeut Pakarang 0 171 1.246
13. 20-09-2013 Tai Manuk 0 168 1.065
14. 20-08-2013 Nu Ngondang 0 133 866
15. 16-08-2013 Nu Hayang Mudik 0 130 813
16. 13-08-2013 Anak Tambelar 0 121 812
17. 27-05-2013 Penghargaan 0 170 1.096
18. 26-05-2013 Lalajo Wayang 0 147 979
19. 24-05-2013 Ieu Mah Bilih Aya Nu Bade 0 68 427
20. 07-05-2013 Tega 0 158
Petingan
1.003
21. 04-05-2013 Lemah Lembut 0 75 442
22. 01-05-2013 Nguji 0 107 730
23. 22-04-2013 Ibadah 0 172
Petingan
1.049
24. 09-04-2013 Ngan Bati Kabita 0 125 817
25. 23-01-2013 Umur 2 170 1.083
26. 17-12-2012 Korsi Rengat 0 147 1.099
27. 16-12-2012 Milih Jurusan 0 140 1.067
28. 25-11-2012 Naek Darajat 0 115 756
29. 21-11-2012 Parab Manuk 0 151 985
30. 14-11-2012 Samar Polah 0 149 1.006