Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Jun Juanda


FBS

Sim kuring beres S1 Bhs Inggris ti Ikip Bdg th 1988. Ngajar di SMA N 1 Sukaresmi Cianjur dugi ka ayeuna. S2 Bahasa Ind ti Universitas Suryakancana Cianjur 2012. Ti kapungkur najan profesi mah guru basa Inggris., sim kuring sakulawarga raket pisan sareng budaya Sunda. Seni sunda kameumeut sim kuring sakulawarga mamaos
Pun anak tiluanana ngacapi, sim kuring mah satiasa-tiasa nyuling, pun bojo nembang. Rorompok janten tempat latihan mamaos kanggo saha bae nu hoyong. Palatihna kadang-kadang ngangkir ti Cianjur kota.

Fikmin Karya Jun Juanda (124 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 17-08-2013 Dijajah Nafsu 0 119 906
2. 12-08-2013 Buah Saum 0 150 1.211
3. 06-08-2013 Lulurung 0 62 430
4. 05-08-2013 Lain Saukur Batur Keur Hirup 0 149 1.151
5. 04-08-2013 Saha Kuring 0 121 888
6. 03-08-2013 Lubaran Di Poé Lebaran 0 150 1.141
7. 02-08-2013 Bad Loser 0 139 1.144
8. 01-08-2013 Mun Nyaho Mun Teu Nyaho 0 143 1.062
9. 31-07-2013 Ulah Kapalang 0 144 1.031
10. 30-07-2013 Ulah Kitu 0 149 1.167
11. 29-07-2013 Na Teu Inget? 0 146 1.122
12. 28-07-2013 Ngéléhan Lain Éléh 0 150 1.133
13. 27-07-2013 Investigasi 0 145 1.167
14. 26-07-2013 Hayang Ngasaan 0 157 1.180
15. 25-07-2013 Senang Nyenangkeun 0 143 1.094
16. 24-07-2013 Néangan Nasib Séjén 0 146 1.127
17. 23-07-2013 Nu Penting Prakna 0 145 1.097
18. 22-07-2013 Hayang Heunahna 0 145 1.069
19. 19-07-2013 Ku Sukur 0 142 1.044
20. 18-07-2013 Ujian Sabar Sabada Imsak 0 67 481
21. 17-07-2013 Rék Nguseup Jeung Naga 0 134 1.138
22. 16-07-2013 Tepung Pakokolot 0 144 1.078
23. 15-07-2013 Strategi 0 147 1.191
24. 14-07-2013 Hayang Diperhatikeun 0 145 1.040
25. 13-07-2013 Béda Saeutik 0 115 899
26. 12-07-2013 Ningali Nu Teu Katénjo 0 140 988
27. 11-07-2013 Teu Biasa 0 141 1.141
28. 10-07-2013 Bisi Jadi Fitnah 0 139 990
29. 09-07-2013 Silih Talingakeun 0 143 1.151
30. 08-07-2013 Iman 0 144 1.046